Træningsudstyr online hos Sidea.dk inkl. vægtveste og boldtrampoliner

At nå nye resultater kræver også nye tiltag. Vægtveste er et vigtigt redskab til at komme op på nye højder. Sidea.dk har den rette vest, boldtrampolin, håndvægt m.m. til dig. Derinde finder du alt i styrketræningsudstyr, men også ting til balancetræning, slyngetræning m.m.

Vægtveste til diverse øvelser – fås fra 5-38 kg

Find vægtveste i forrygende, italiensk kvalitet fra Sidea.dk, der er en specialist i førsteklasses træningsudstyr. Med en Sidea vægtvest får du frihed til at træne på nye måder. Mærket har udviklet forskellige typer af vægtveste fra 5 kg og helt op til 38 kg. Fordelen er, at de ekstra kilo sidder komfortabelt på kroppen. Man skal ikke holde på en vægtstang eller lignende. Det betyder også, at man kan foretage hop og andre mere frie bevægelser. Det giver en anderledes træning, og vægtveste benyttes hyppigt til forskellige eksplosive sportsgrene. Skal du træne sprintformen? Hvis du har ambitioner om at vinde det lokale atletikløb eller det, der er større, så kræver det også, at træningen er optimeret. En vægtvest er endnu en måde løfte formen op på et nyt niveau.

Boldtrampolin til genoptræningsøvelser og til medicinbolde på www.sidea.dk

Køb en boldtrampolin i topkvalitet hos Sidea.dk, der forhandler trampoliner til at bounce bolde på. De sælger både boldtrampoliner til genoptræning og til mere hardcore træning med tunge medicinbolde. Sidstnævnte benyttes f.eks. til crossfit. At kaste og gribe en tung medicinbold er en krævende udfordring både for styrke, udholdenhed, balance og koordination. Det er en god træningsform i sig selv og som en del af en rutine. Vil du vide mere om boldtrampoliner og de mange muligheder, man har med disse? Så kontakt Sidea.dk, og få svar. Personalet sidder også parat til at give dig forskellige tips og tricks til andre træningsformer og andet i fitness udstyr.

Hvis man også har høje ambitioner til træningen, bør man ikke gå ned på udstyret, uanset om man kigger efter boldtrampoliner eller vægtveste. På www.sidea.dk kan du finde inspiration og købe ind til din træningsform.