Longboards og rulleskøjter til den kræsne skater – stort udvalg

Køb dit eget longboard, og kør i ægte californiske stil. BNA Boardshop forhandler førsteklasses skateboards med dag til dag-levering. De sælger også skater tøj, rulleskøjter og udstyr fra mærker som Quasi, Dickies, Penny og HUF.

Køb dit longboard online

Et longboard er perfekt til disse sommerdage! På www.bnaboardshop.dk kan du frit vælge imellem longboards fra Sector 9, Santa Cruz og Globe. Alle tre mærker har både fokus på funktion og design. Se de fede prints på de forskellige longboards hos www.bnaboardshop.dk. Derinde finder man gode priser på alle typer skateboards – også waveboards, cruiserboards og alm. modeller. Hvis det ikke skulle være nok, så spar også penge på tilbehør til skate. Find de nødvendige reservedele til dit longboard blandt det store udvalg af skateboard udstyr. Hele butikken spænder over 10.000+ produkter og med fri fragt over 499 kroner. Så køb trygt dit longboard hos BNA Boardshop.

Quasi – caps i bedste kvalitet hos BNA Boardshop

Quasi er et favoritmærke. De har slået igennem med deres fede, afslappede caps, der er den perfekte accessory til skateren uanset situation. Du finder også decks i høj kvalitet fra mærket. Quasi har også produceret skater tøj. Deres hoodies er især populære. Hvis du også holder af Quasi boards og tøj til skate, så besøg med fordel bnaboardshop.dk. Denne førende Quasi-specialist giver dig 365 dages bytteret – også på andre populære mærker.

Disse varme dage er perfekte til longboards. Uanset om du blot cruiser lidt rundt ved villavejen, eller du skal på en længere ekspedition ind til det rå gademiljø, så har de hos BNA Boardshop det perfekte board til dine behov. Yderligere leverer de også de eftertragtede waveboards. Rulleskøjter er også en af spidskompetencerne heriblandt aggressive, inliners og de traditionelle side-by-side skates. Køb også unikt skater tøj i gode materialer fra Dickies, Quasi, HUF og andre førende leverandører. Se de stærke priser på de tusindvis af skaterartikler online nu.