Lässig børnetasker og Moluk legeskaller – en kort gennemgang

Legebyen.dk har et stort udvalg af legetøj og udstyr til babyer og børn. Du kan bl.a. finde de sjove Moluk legeskaller samt de populære Lässig børnetasker i sortimentet.

Moluk legeskaller er motorisk stimulerende

Legebyen.dk fører de sjove Moluk legeskaller, som er helt analoge og inviterer børnene til at bruge deres kroppe og udvikle deres motorik. Legeskallerne kan bruges på mange forskellige måder og er helt oplagte at indkøbe et par stykker af til daginstitutionen. De er lavet uden skadelig kemi, og man kan bl.a. tage dem på ryggen, som et sneglehus eller sætte sig med rumpen ned i dem og dreje rundt, som et skildpaddeskjold fra Super Mario. De kan også bruges til at skovle sand med, de kan fyldes med vand eller bruges til at kælke med. Det er kun fantastisen, der sætter grænser for anvendelsesmulighederne af de sjove Moluk legeskaller fra det schweiziske mærke. Deres ambition med dette design var netop at få børnene væk fra skærmene og i gang med at bruge deres kroppe og lære deres motorik at kende igen. Læs mere om Moluk legeskaller, som du kan købe med kun 1-2 dages levering på www.legebyen.dk.

Lässig børnetasker hos Legebyen.dk – Få hurtig levering

Legebyen.dk sælger også Lässig børnetasker fra det tyske mærke, som laver smukke, sjove og praktiske tasker til børn. Deres tasker har dyremotiver, og har desuden arme med magneter i hænderne, der hænger langs siden af taskerne. Tilsvarende er der magneter i dyrenes ansigter, som armene kan sættes fast på for bl.a. at dække for øjnene, trynen eller munden. På den måde kan man lave sjove udtryk og personlige grimasser med sin Lässig børnetaske. Der findes motiver som bl.a. bævere, kaniner, mus, pandaer, katte, grise, løver og vaskebjørne. Der findes også tilsvarende madpakkesæt med drikkedunk og madkasse ligeledes med dyremotiv på. Dit barn vil helt sikkert elske de sjove Lässig børnetasker, som du kan finde på www.legebyen.dk, hvor der er mange forskellige sjove og spændende slags børnetasker, legetøj m.m. Tjek hele udvalget på siden, hvis du fx skal bruge en gave til et barn.