Stort udvalg af skumlegetøj som eksempelvis smarte skumklodser hos Legeskum

Legeskum har et bredt udvalg af stort skumlegetøj. Læs mere om de sjove skumklodser her og om, hvorfor de er gode for børnenes naturlige udvikling.

Skumklodser i forskellige former

Legeskum sælger skumklodser i børnestørrelse, som er beregnet til at lege på og med. De har et stort udvalg af mange forskellige former og farver, og de sjove klodser kan sammensættes på vidt forskellige vis og bruges til at lave sjove baner og udfordringer for børnene. Børn finder lynhurtigt helt selv ud af, hvordan man bruger skumklodserne til at lege med, og det er faktisk super godt for deres motorik at tumle rundt med den slags legeskum. De er bløde, men faste og betrukket med plastik, så de er lette at rengøre. De er 100% fri for ftalater og børnene elsker dem. Der er skumklodser der kan vippe, stå, glides på, kravles på, hoppes over, rulles på osv. Både for vuggestuebørn og børnehavebørn er det en glimrende måde at lære dem om deres egen krops motorik. For de helt små vil det være en rigelig udfordring at kravle op ad den rampeformede klods, hvorimod det for børnehavebørnene vil være sjovt at hoppe over den cylinderformede, som sidder i spænd i de to U-formede skumklodser.

Spændende skumlegetøj

Hos Legeskum kan du finde skumlegetøj i bedste kvalitet. De har mange forskellige slags tumlemøbler og skumlegetøj i høj kvalitet og tilbyder fri fragt i hele DK. Deres legeskum er elsket af alle børn, for kombinationsmulighederne er uendelige. Man kan købe deres skumlegetøj i aktivitetssæt med 5-10 forskellige klodser, som kan matches på mange forskellige måder. Der er cylinderformede, halvcylindre, trappeformede, trapezer, U-formede og meget mere. Og de kan hurtigt bygges sammen til en sjov forhindringsbane, hvor man skal hoppe, krybe, løbe og glide for at komme igennem. Læs meget mere om det sjove skumlegetøj på www.legeskum.dk, hvor du helt sikkert kan finde lige det, du skal bruge til daginstitutionen eller derhjemme. Det er verdens bedste legetøj, for det fremmer virkelig kreativiteten og motorikken hos børn i alle aldre.