Container boliger med forskellige mål forhandles hos DC-Supply

www.dc-supply.dk er hjemmesiden for dig, der er på udkig efter en container. Hos DC-Supply både sælges og udlejes nemlig alverdens former for container mål og modeller. Derfor er du sikker på at kunne finde netop den variant, som du er på udkig efter. Find bl.a. container bolig, opbevaring, kontorer, køkken og bad m.m.

Container mål

Her på siden har du mulighed for at finde det helt rette container mål og vægt, som du leder efter. DC-Supply hjælper dig med nemt og hurtigt at spore dig ind på de rette container mål, alt efter hvad du skal bruge den til. Det er nemlig væsentligt, hvad en container måler og vejer, afhængig af hvilken brug den skal tages i. Der er f.eks. forskel på hvad en skibscontainer, et containerhus og en helt tredje variant bør opfylde af container vægt og mål. Læs mere om de forskellige typer containeres mål og vægt og bliv klogere på, hvad du har brug for her på siden i dag.

Container bolig

En container bolig er yderst praktisk og smart, hvis du mangler tag over hovedet i en periode. Det er netop, hvad du finder her på siden. Hos DC-Supply finder du en lang række forskellige container boliger, der varierer i alt fra størrelse og indretning til funktioner m.m. På den måde kan du nemt finde den container bolig, der matcher dine behov og ønsker. Måske mangler du et midlertidigt hjem, mens dit hus renoveres, eller måske er du håndværker på et længerevarende byggeprojekt, der kræver husly. Mulighederne er mange med container boligerne fra DC-Supply. Vælg bl.a. modeller med køkken og bad, køjesenge m.m.

Du vil ikke blive skuffet, når du besøger DC-Supply, som er en af Danmarks førende forhandlere og udlejere af container til ethvert formål.