Hellere en PS4 controller for meget end for lidt

Vi har vist alle sammen været til den komsammen, hvor der er to PS4 controllere, men alt for mange som gerne vil spille med. Det resulterer i utålmodige miner, og aftenen bliver ikke nær så god, som den kunne have været. Så køb nogle ekstra nu til næste gang, at alle vennerne besøger.

Flere typer controllere til PlayStation 4

PlayStation 4 har været udgivet i en del år, så derfor er det heller ikke så mærkeligt, at der også er udgivet en lang række af controllere. Vigtigst er det at beslutte, om det skal være en trådløs eller kablet PS4 controller. Lad mig anbefale de trådløse, hvis der er mange spillere, og især til de hektiske spil. Når alle står op, parat og entusiastisk, så vil det være træls at rive et kabel ud og ødelægge spillet. Det ses også på danskernes forbrugsvaner, at rigtige mange vælger de trådløse PS4 controllere. De koster en lille smule mere, men prisdifferencen er for de fleste ikke væsentlig nok til at gå ned på kvaliteten. Det kan også være lækkert med nogle forskellige farver. Farver som rød, hvid, sort og blå er nogle af de mest populære. Nogle personer foretrækker unikke skins som f.eks. militær kamuflage. Hvis man ofte spiller med de samme, enten søskende eller venskaber, så kan det også være lækkert at have ens personlige PlayStation 4 controller i en unik farve.

Scan markedet for de bedste priser på PS4 controllere

Det er sund fornuft at undersøge markedet for prisforskelle, fordi nogle shops i Danmark har generelt lavere priser. Du kan følge linket, hvis du vil have et konkret forslag. Når vennerne kommer forbi og skal spille, så er det klart, man kan mærke selv små forskelle på pengepungen. Hvis du f.eks. skal købe fire ekstra PS4 controllere, så giver det god mening at undersøge markedet for stærke tilbud. Du skal også overveje, om Dualshock er noget for dig. Det er en ekstra feature, som giver lidt bedre indlevelse i spillene. Nogle elsker Dualshock, og andre vil helst være foruden. Det er i bund og grund en personlig sag.