New Yorker spejle og vitrineskabe i sort fra direkteimport.dk

Leder du efter et klassisk, sort vitrineskab? Find det rette look hos Direkte Import, hvor du kan spare fragten. Kig også på New Yorker spejle, der er designet i det traditionelle, industrielle look, vi forbinder med Manhattan, dengang at øen var spækket med fabrikker. På direkteimport.dk finder du også alt fra gulvspejle og markiser til havestole og lædermøbler.

Sort vitrineskab til en god pris

Bestil et sort vitrineskab i unikt look hos Direkte Import, der tilbyder antikt-malede modeller samt brudeskabe. Mærket DaneLine står bag nogle flotte varianter, du også kan se på hjemmesiden. Et sort vitrineskab er et kontrastfuldt møbel, som kan passe godt ind i mange typer hjem. Det er værd at overveje et vitrineskab i sort, uanset om du stræber efter moderne, nordisk stil eller noget mere klassisk. Vil du spare ekstra penge på et skab, en reol eller andre løsninger til boligen? Så besøg outletafdelingen på direkteimport.dk. Der er mange sorte vitrineskabe på tilbud hos forhandleren. Der importeres kun møbler i høj standard, så du kan handle med tryghed. Foretag et godt køb på et sort vitrineskab allerede i dag.

New Yorker spejl til entré eller soveværelse?

Et New Yorker spejl er en perfekt løsning i entréen og i gangen. Mange vælger også at opsætte et industrielt New Yorker spejl i walk-in-skabet. Hos Direkte Import er de specialist i disse eftertragtede New Yorker spejle, der er med til at give karakter til hjemmet. Du vil opdage, at priserne er lave i forhold til konkurrenterne. Det er fordi, der er skåret mellemled væk. Du får stadigvæk den samme høje kvalitet, når du køber et New Yorker spejl via direkteimport.dk. Du får tilmed også hurtig levering og fri fragt uanset købsprisen. Vil du hellere kigge på New Yorker spejle i deres fysiske butik på 900 kvadratmeter? Så kom forbi Vissenbjerg. Der fremviser de også alle deres andre møbler inkl. markiser, havestole og solsenge. Så uanset om du har et ønske om et spejl i New Yorker-stil til garderoben eller en større ordre af kvalitetsmøbler, så besøg dem fysisk eller via direkteimport.dk.