Prisen på en New Yorker glasvæg fra First Floor CPH

Det kan være, du går med tanker om at indrette dit hjem med en New Yorker glasvæg? Hos First Floor CPH er de eksperter i netop dette, og med deres prisberegner får du nemt en fornemmelse af, hvad prisen kan ende på.

Drømmer du om en trendy New Yorker glasvæg?

New Yorker glasvægge kan tilføre et rum et unikt udtryk, en ofte tiltrængt kontrast og fungere som en praktisk rumdeler. På firstfloorcph.dk kan du se eksempler på glasvægge i mange udformninger, og du kan forestille dig, hvordan den vil se ud i dit hjem. Det kan være, du ønsker, at et hjørne af din store stue afskærmes, så der kan være hjemmekontor – eller måske skal hele stuen deles op, så der kan være plads til spisestue i den ene side og TV-stue i den anden. Glasvæggene har sprosser i stål, og fagene kan udformes, så de harmonerer med højden på rummet og væggens bredde. De kaldes New Yorker glasvægge, fordi de er inspireret af den stil, som udsprang af 60’erne i New York. Her begyndte man at indrette industri- og fabrikslokaler til beboelse, med store hvide flader, stål og synlige mursten eller bjælker. Hvis du er blevet lokket af New Yorker glasvæggenes stilrene, minimalistiske udtryk, kan du kontakte First Floor CPH, og de vil give dig kyndig vejledning.

New yorker væg prisberegner. Hvad er prisen på kvalitet?

Måske har du allerede taget beslutningen om at montere en New Yorker væg i dit hjem. Eller måske skal du vide mere om prisen, før du tør overveje det seriøst. På firstfloorcph.dk er der en New Yorker væg prisberegner. Her kan du indtaste målene på rummet, hvor væggen skal opsættes, og eventuelle ønsker om tilkøb såsom dørhåndtag. Vi kan som eksempel sige, at du ønsker en New Yorker væg mellem dit køkken og din stue; Der er 320 cm til loftet og 560 cm fra væg til væg, og du ønsker skydedør og sorte dørhåndtag. Prisberegneren giver dig en pris på 97.272 kr. Prisen er inklusiv levering og montering, og du får de ypperste kvalitetsmaterialer. På denne måde kan du bedre vurdere, om en New Yorker væg er inden for dit budget, før du går videre i processen.