Æteriske olier af hybenkerne, ricinus m.m.

Her er et godt tip til dig, der kigger efter hybenkerneolie af exceptionel kvalitet: Klik ind på hedenhus.dk, vælg kategorien med æteriske olier, og vælg dernæst denne økologiske variant af koldpressede hybenkerner. Du kan spare penge hos Hedenhus. Køb også castor olie billigt online.

Den økologiske hybenkerneolie fra hedenhus.dk skal prøves

Hedenhus fører hybenkerneolie i virkelig lækker kvalitet. Der er tale om en fantastisk hybenkerneolie, der kan blandes på kryds og tværs med andre ingredienser fra hedenhus.dk. Du er i stand til at lave egne hudplejemidler og aromatiske kosmetikserier med de forskellige æteriske olier fra Hedenhus. Udover hybenkerne findes de også med timian, rosmarin, lavendel, argan osv. Hybenkerneolie fra dem er naturligvis 100 % naturlig. Du finder usædvanligt billige muligheder. Køb hybenkerneolie til lavpris online.

Speciel castor olie til salg hos Hedenhus

Prøv også castor olie fra Hedenhus, der er en fantastisk, lækker type. Du kender den måske under navnet ricinusolie? Castor olie er af høj kvalitet og samtidig af levnedsmiddelkvalitet. Sidstnævnte betyder derfor, at den kan indtages. Den benyttes også til hudplejeproduktion. Det kunne være til kosmetik og salver eller sæber og creme. Mange massageolier benytter sig også af castor olie. På hedenhus.dk forhandler de økologisk ricinusolie. Er du typen, der omdanner dit køkken til en kosmetikfabrik en almindelig lørdag? Så kommer du til at finde stor glæde ved at shoppe rundt hos Hedenhus. De sælger øko castor olie billigt, og du skal blot bestille for over 300 kr. for at få fri fragt.

Er du inspireret? Så hop ind forbi hedenhus.dk, og kig videre på deres castor olie, hybenkerneolie m.fl., hvor både pris og kvaliteten går hånd i hånd. Du kan også spare penge på skøn, naturlig honning og spændende kosmetiksæt til at lave dine egne kosmetiske produkter. De forskellige redskaber og tilbehør til fremstilling af hudplejemidler kan også købes enkeltvis. God shoppelyst. Mon ikke der er nogle æteriske olier og tilbehør, der falder i din smag på www.hedenhus.dk.