Find de kendte mærker And Less og Sibin Linnebjerg hos Bundgaards i Silkeborg

Hvis du er på udkig efter tøj fra mærkerne And Less og Sibin Linnebjerg, kan du roligt indstille din søgen. For den populære tøjforhandler Bundgaards’ har nemlig det, du står og mangler. Læs med her og bliv meget, meget klogere på det silkeborgensiske foretagende og de to førnævnte tøjmærker.

And Less – Sikkert valg for dig, der kan lide et flot look

Du skal ikke bruge lang tid på Bundgaards’ brugervenlige, intuitive og veldesignede webshop, bundgaards.com, for at forstå, at den populære forhandler har et stort og imponerende udvalg af moderigtigt kvalitetstøj til reelle priser. Foruden at være en velassorteret webshop er Bundgaards’ også en hyggelig butik i hjertet af Silkeborg, hvor du kan møde nogle af de dygtigste, mest erfarne og passionerede medarbejdere, som du kan finde i hele det ganske danske land. Personalet hjælper dig hellere end gerne med at finde det helt rigtige tøj – også hvis du leder efter tøj fra And Less. And Less er et minimalistisk brand, der fokuserer på de rolige farvekombinationer, og derfor er And Less også et sikkert valg for dig, der kan lide et flot og stilsikkert look. Med And Less går du aldrig galt i byen.

Oplev Bundgaards´ imponerende udvalg af tøj fra Sibin Linnebjerg

Sibin Linnebjerg er et andet populært tøjmærke, som Bundgaards’ naturligvis også forhandler. Kvalitet er alfa og omega for den silkeborgensiske virksomhed, og derfor er det heller ingen overraskelse, at de har masser af tøj fra Sibin Linnebjerg. Sibin Linnebjerg er nemlig også et tøjmærke, der rimer på kvalitet, æstetik og rigtig god smag. For siden 1977 har det danske brand været garant for strik i verdensklasse. Så besøg Bundgaards’ allerede i dag og oplev deres imponerende udvalg af tøj fra blandt andet And Less, Sibin Linnebjerg og mange andre skønne brands. Det kan i hvert fald varmt anbefales. For der er nemlig noget for enhver smag – uanset om du er til strik, kjoler, bukser osv. Rigtig god fornøjelse.