Læs om støbemix og stenmel hos GrusDirekte.dk

GrusDirekte.dk har mange forskellige slags sten, grus og sand til gode priser. Her kan du læse lidt om deres støbemix samt om stenmel.

Køb støbemix hos GrusDirekte.dk og få gode produkter og hurtig levering

GrusDirekte.dk sælger alt i sten, sand, grus og jord, og hvis du skal bruge super gode produkter, hurtig levering og landsdækkende service til gode priser, så er det hos dem, du skal bestille. De tager enhver opgave alvorligt, stor som lille, og de kan klare selv de mest besværlige leveringsomstændigheder. Skal du have løftet 10 tons sand ind over din hæk, så kan de klare den for dig – uanset hvor du bor! De sælger bl.a. støbemix, som er klar til at blandes med vand og cement for at skabe beton. Deres støbemix består af sand og grus og giver en god stærk beton til at støbe fundamenter og gulve med. Det er let at støbe beton, man skal bare bruge en tvangsblander og en skovl. Så blander du støbemix og cement 6:1 og tilsætter lidt vand ad gangen indtil du har en jordvåd blanding. Den skovler du så ud og stamper og afretter, og så tørrer det op på få timer.

Stenmel – Forskellige farver, typer og størrelser

Hos GrusDirekte.dk kan du selvfølgelig også købe stenmel til gode priser. De har forskellige farver og typer i butikken, bl.a. 0-2 og 0-4 mm størrelse. Det kan bruges til stier og havegange, hvor det giver et godt fast underlag, som hæmmer fremkomsten af ukrudt og som stort set ikke skal vedligeholdes. Stenmel kan være både sort og gråt og kan bruges til adskillige formål. Bestil stenmel, hvis du skal bruge et stabilt underlag for fliser eller skabe mere kompakte fuger imellem fliseunderlag. Du vil helt sikkert kunne finde en måde at bruges stenmel på i din have, så læs mere om, hvordan du kan bruge det på hjemmesiden www.grusdirekte.dk, hvor du kan få stenmel til gode priser leveret lige til døren, uanset hvor i Danmark du bor. Deres landdækkende service er landets bedste, for de klarer selv de sværeste leveringsopgaver.