Bordtennisudstyr og havespil fra www.homex.dk med fri fragt

Hos HomeX.dk finder du kvalitet både inden for havespil og bordtennisborde, men også når det kommer til basketkurve, håndboldmål, fodboldmål og dartskabe. Kataloget er for sportsglade i alle aldre, både amatører og professionelle, der prøver at nå til tops i deres respektive sportsgren. Vi har et stolt turneringsliv i Danmark, og www.homex.dk er god til at forsyne klubberne såvel som de private med de rette sportsmæssige produkter.

Udstyr til bordtennis som bl.a. bordtennisnet og -borde.

Et spil bordtennis har man altid tid til. HomeX.dk giver dig adgang til bordtennisborde fra en række anerkendte mærker som bl.a. Sponeta. De sælger også bordtennisbat i god kvalitet, der med fordel kan opbevares i et batcover, du også kan købe i kategorien. Hos HomeX.dk har de opstillet et skarp udvalg af bordtennisudstyr. De har inkluderet de bedste mærker, som man også ser på eliteplan, men samtidig tilbydes konkurrencedygtige priser. Det er denne kombination af høj kvalitet og lav pris, som giver højere value-faktor, når man køber bordtennisudstyr hos HomeX.dk. Står man og mangler et bordtennisnet, kan de også hjælpe. De tilbyder bordtennisbolde og endda udendørs bordtennisborde direkte fra webshoppen.

Havespil – de sjoveste spil til udendørs brug

Foråret er over os, og vi er forhåbentligt færdige med de kølige dage. Nu er det tid til at tænke fremad mod en masse værdifulde stunder i haven med solen højt på himlen. Det er altid hyggeligt med et havespil, både sammen med familien eller gæster. Hos HomeX.dk sælger de forskellige udendørsspil, som du kan kigge på. Det er havespil som Kongespil og Mikado i storformat. Rundbold kommer vi ikke udenom, og HomeX.dk tilbyder også ringspil, croquet og meget mere til gode priser online. Bestil flere havespil, og hav altid noget at vælge imellem. Du får fri fragt på det hele og hurtig levering. Det gør det til en yderst attraktiv oplevelse at købe udendørsspil via www.homex.dk. Forhør dig gerne hos personalet, eller læs mere online på produktsiderne, hvis du vil hente yderligere info om havespil.