Alt i elektronik inkl. mobiltilbehør og USB 3.0 hukommelsesstik på www.av-cables.dk

Gem dine data, og tag dem med. Et USB 3.0 hukommelsesstik giver dig muligheder. Den moderne USB 3.0 teknologi gør det også let hurtigt at overføre til en bærbar computer eller lignende – også ved store filer. Av-Cables.dk sælger også mobiltilbehør, hvor de leverer til alle de kendte mærker. Det betyder selvfølgelig, at du kan købe udstyr til iPhone, Huawei og OnePlus.

Stærkt udvalg! Køb USB 3.0 hukommelsesstik fra SanDisk, Kingston osv.

Det er ikke en svær sag at tage data med sig. Førhen var der selvfølgelig disketter og CD’er, men de kom med en masse ulemper. I dag er datalagring blevet væsentligt billigere. Mange af os har taget backups i skyen, men man bør også sørge for, at de mest sikre ting er gemt på en fysisk enhed, man selv råder over. Det er rigtig praktisk at tage backup af billedfiler, dokumenter osv. på et USB 3.0 hukommelsesstik. Du kan hurtigt sætte det ind i din computer, og flytte filerne frem og tilbage. Det fylder næsten ingenting, og man kan derfor også tage det med i skole eller på ferie uden besvær. Av-Cables.dk sælger USB 3.0 hukommelsesstik fra bl.a. SanDisk og Kingston. Uanset om du har behov for et tocifret eller trecifret antal GB, så får du en konkurrencedygtig pris på www.av-cables.dk.

Mobiltilbehør og udstyr til alle typer tablets – Billigt

Du kan også let kigge på mobiltilbehør hos Av-Cables.dk, og finde nyt udstyr til din mobiltelefon, hvad end den er fra Huawei, Apple eller Samsung. De sælger nemlig også mobiltilbehør til OnePlus. Det gælder de fleste modeller til hvert af mærkerne. Kigger du også efter iPad tilbehør? På www.av-cables.dk har de et af de bredeste kataloger med udstyr til Apple iPad bl.a. deres forskellige Pro udgaver. Hvis du kun ønsker originalt Apple tilbehør, så giver de også let adgang til dette. Køb også Apple Watch tilbehør og smartphone opladere billigt. Der er også kvalitetsdygtige smartphone headset, der giver klar lyd bl.a. via Bluetooth eller Minijack. God fornøjelse med at finde mobiltilbehør og udstyr til din tablet online.