Springmadrasser og senge fra anerkendte mærker som Carpe Diem, Dunlopillo og mange flere

Hos Schwarz Senge bliver du altid mødt med kyndig rådgivning og professionel vejledning, så du kan være sikker på at finde den rigtige seng eller madras til dig og dine behov. Også hvis det ikke kun er din egen komfort, men også miljøet, der ligger dig på sinde.

Carpe Diem madrasser i naturmaterialer (svensk kvalitet)

Bygger valget af den rette seng for dig på en tæt forbindelse mellem at passe på miljøet og sikre optimal komfort? Så shop Carpe Diem hos Schwarz Senge. Det svenske firma Carpe Diem Beds of Sweden bruger nemlig udelukkende materialer, der på lige fod tager hensyn til dig og miljøet. De polstrer f.eks. kun deres madrasser med naturmaterialer som uld, bomuld, hør og naturgummi. For at sikre dig optimal komfort har senge fra Carpe Diem desuden også et patentanmeldt specialindlæg, der lader fjedrene give efter for hårdt tryk, så du ikke oplever hårdhed, hvor den ikke gavner. På ovenstående link kan du se hele det store udvalg af håndbyggede kvalitetssenge og miljøvenlige madrasser, der findes i mange forskellige størrelser, designs og materialer.

Lad Schwarz Senge hjælpe med at vælge en springmadras

På www.schwarz.dk præsenteres du desuden for et imponerende udvalg af springmadrasser, hvoraf nogle endda er zoneinddelte eller har et integreret udluftningssystem. Ønsker du at optimere din nattesøvn med en ny springmadras, kan de rigtige egenskaber – eller kombinationen af disse – nemlig være afgørende. Derfor finder du hos Schwarz Senge også et bredt udvalg af springmadrasser i forskellige størrelser, fastheder og materialer. Og for at være sikker på, at du får den helt rigtig rådgivning, tilbyder Schwarz Senge desuden at udføre en gratis ryg-test. Du skal blot bestille tid online, så kan testen hurtigt foretages, når det passer dig.

Mulighederne er altså mange, når du handler hos Schwarz Senge. Så klik ind på schwarz.dk, og gå selv på udkig i det store udvalg af senge, sengebunde og madrasser, der er designet for at give dig den bedst mulige nattesøvn.