Uanset om du er erhvervskunde eller privatkunde, finder du et stort udvalg af hobby trailere og lukket trailere

Der er flere gode grunde til at både erhvervskunder og privatkunder ofte kigger forbi Trailergaarden Gantrup som noget af det første, når der f.eks. skal købes ny hobby trailer eller ny lukket trailer. Først og fremmest, har forhandleren altid et af landets største udvalg på lager inden for begge typer trailere, og for det andet sørger de altid for at bestille de bedste modeller hjem, fra kvalitetsmærker som Eduard, Stema og Neptun. Læs mere om det hele i artiklen herunder.

Køb en hobby trailer der passer til dine behov

Hvis du står over for at skulle købe ny hobby trailer, er her et godt tip: hos www.trailergaardengantrup.dk har de altid et bredt udvalg hjemme, og helt sikkert også en hobby trailer der vil passe perfekt til dine behov, uanset om du gerne vil have en ekstra rummelig model, eller hvis du prioriterer en model med mindre kapacitet, men som så til gengæld også fylder mindre i indkørslen. Hos Trailergaarden Gantrup kan man stort set få en hobby trailer lige som man vil have den, og de har uden tvivl også en stående, som du vil blive glad for.

Du finder lukket trailere fra de velkendte mærker som WM Meyer og STEMA

Er det nærmere en lukket trailer til erhvervsbrug du har brug for, eller til privatbrug, er forhandleren helt sikkert også leveringsdygtige. I kategorien med lukkede trailere finder man igen et bredt udvalg af modeller, fra velkendte mærker som WM Meyer og STEMA, der begge kendes for trailere i høj kvalitet, ikke mindst hvad angår deres respektive lukkede trailere. Det gælder i øvrigt både ved køb af ny hobby trailer og ny lukket trailer, at man altid kan rette henvendelse til kundeservice hos forhandleren, hvis man er i tvivl om et eller andet, f.eks. hvilken lukket trailer der vil egne sig bedst, til de opgaver man skal bruge den til, eller lignende.