Køb Philips Avent navnesutter og tilbehør på navnesutten.dk

Navnesutten har et bredt udvalg af flotte og ergonomiske sutter. Læs mere om bl.a. Philips Avent navnesutter samt om tilbehør til sutter her.

Komfortable Philips Avent navnesutter i høj kvalitet

Navnesutten har alt i sutter til børn, og deres speciale, som navnet også antyder, er sutter med navn på. De har bl.a. et flot udvalg af de gode Philips Avent navnesutter, som laver nogle ergonomiske sutter, børn elsker. De passer godt til ganen og giver god modstand, så de bliver siddende i munden, når barnet sutter på dem. Philips Avent navnesutter er fede, for de er lettere at skelne fra de andre børns sutter i vuggestuen og børnehaven. Der kan nemlig være enormt mange forskellige sutter, som bliver kastet over det hele og siden samlet op af pædagogerne, og så er det svært at kende forskel, hvis der ikke er navn på. Du vil helt sikkert kunne finde lige den Philips Avent navnesut i butikken, som dit barn vil elske. Der er nemlig forskellige smukke farver og former at vælge imellem inde på hjemmesiden www.navnesutten.dk, hvor du helt sikkert kan finde gode priser.

Unikt tilbehør til sutter med og uden navn

Navnesutten sælger alt i sutter i bedste kvalitet samt tilbehør til sutter. Der er forskellige sutteholdere og suttesnore i butikken fra mange forskellige mærker. Sutteholderen er smart som tilbehør til sutten, for den sørger for at den ikke falder på jorden, når barnet taber den ud af munden. Det hænder jo, at barnet taber sutten, og hvis den skal skylles under vandhanen hver eneste gang, så kan det nemt blive en lang dag. Men med en sutteholder sikrer du, at sutten bliver hængende over gulvhøjde, for den er forbundet til barnets tøj og til sutten i den anden ende. Der er mange forskellige mærker, bl.a. Elodie Details og Esska som laver smukke snore, som børn elsker. Der er bl.a. sutteholdere med dyremotiver og sjove mønstre. Læs mere om de mange forskellige slags tilbehør til sutter på hjemmesiden navnesutten.dk, hvor du helt sikkert vil kunne finde lige det, du skal bruge til en super god pris.