Readers fra Kindle og PocketBook til fornuftige priser hos butikken eBookReader.dk

Hos eBookReader.dk fører de PocketBook og Kindle readers til alle danskeres behov. Webshoppen er naturligvis e-mærket, og du kan også bestille e-bogslæsere fra Onyx med dag til dag levering.

PocketBook e-bogslæsere til den kræsne bogorm

Bestil forskellige typer af e-bogslæsere fra PocketBook via det stærke udvalg hos eBookReader.dk. De sælger populære modeller heriblandt PocketBook InkPad 3, COLOR og Basic 4. Mærket her er fra Schweiz, og de er kendt for deres ergonomiske design. Det er en ting, som mange overser. Det skal ikke blot være rart at se på e-bogslæseren. Den skal også være behagelig at holde på, når man er dybt inde i en god bog. Derfor er der flere og flere, som sværger ved PocketBook og deres varianter. Specialisten eBookReader.dk vejleder dig gerne, hvis du har brug for hjælp til at vælge en af mulighederne fra PocketBook eller fra et af de andre mærker som Kobo og Onyx.

Amazon Kindle readers og Fire tablets til salg

Når vi snakker om readers, kommer vi ganske enkelt ikke uden om Kindle. Køb en Kindle reader med nok Gigabyte til alle dine e-bøger. For mange er 8 GB plads nok, men hvis man vil helt op på 32 GB, så overvej specialudgaven fra Paperwhite serien. Med Kindle Paperwhite 4 får man en kvalitetsdygtig reader, der også kan bestilles med 4G. Så kan du altid hente nye bøger, også selvom du sidder midt ude i skoven. Skyen giver dig nemlig adgang til hele Jordklodens bibliotek. På www.ebookreader.dk fører de også Kindle Fire tablets, der giver rigtig god underholdning. Hvis man ønsker en simpel tablet, der kan streame musik, film osv., så overvej Kindle Fire modellerne. Du kan også læse mere om disse samt de individuelle Kindle readers hos eBookReader.dk. Med de dedikerede e-bogslæsere får man også E-ink, som er en feature, mange er interesserede i. Det gør det nemlig en del bedre for øjnene over tid. Kontakt eBookReader.dk, hvis du vil høre mere om PocketBook og Kindle.