Dorch & Danola – Når du mangler en ny trædrejebænk eller overfræser

Dorch & Danola har et stort udvalg af værktøj til både gør-det-selv-personer og professionelle håndværkere. Læs bl.a. om en overfræser og om en trædrejebænk her.

Opfyld drømmen om en trædrejebænk fra Teknatool eller Record

Hvis du kan lide at arbejde med træ på den kreative måde, så er en trædrejebænk måske lige noget for dig. Drejning er en flere tusind år gammel teknik, som har været brugt i lange tider til at lave værktøjer, redskaber, skåle og figurer. Teknikken er stort set den samme, men drejebænken er blevet elektrisk i mellemtiden, hvilket er en stor fordel. I en trædrejebænk fastspænder man et emne, som roterer ved høj hastighed. Ved siden af emnet findes et ”land,” hvorpå man kan læne sit drejejern, som man så på kontrolleret vis kan sætte på det roterende emne for at forme det. Hos Dorch & Danola kan du finde et stort udvalg af trædrejebænke fra mærker som Teknatool og Record. De har et kæmpe udvalg af redskaber til trædrejning, og hvis du gerne vil i gang med at dreje, så er det et godt sted at finde alt det, du skal bruge.

På www.dorchdanola.dk finder du en overfræser til privat eller professionel brug

Dorch & Danola sælger alt i værktøj til gode priser. Du kan bl.a. finde professionelt værktøj til professionelle håndværkere, der skal bruge redskaber, der kan holde til høj belastning og hårdt arbejde hver eneste dag. De har også værktøj i helt andre prisklasser, som henvender sig til gør-det-selv-folk og hobby arbejdere, som skal bruge en overfræser, en dyksav eller en skruemaskine engang imellem til lidt arbejde hist og her. Hvis du skal bruge en overfræser, så kan du finde mange gode modeller i sortimentet på dorchdanola.dk. Hvis det er til daglig brug på dit professionelle værksted, så er det måske en Mafell eller Festool, du skal have fat i, men der findes også mærker som Holzmann i en helt anden prisklasse til dig, der skal bruge en god ovefræser til dit værksted ude i garagen. En overfræser kan bruges til at fræse profiler i træ med, og du vil helt sikkert synes godt om deres udvalg i butikken.