Køb Stora Enso træpiller og spåner til heste hos Jysk Biobrændsel

Leder du efter biobrændsel eller strøelse til hestestalden, så er Jysk Biobrændsel stedet for dig. De har et udvalg af forskellige produkter, der kan gavne både dig og hesten. Du kan i deres sortiment finde Stora Enso træpiller og spåner til heste, der kan lægges som underlag i hestens bås.

Vælg bæredygtigt brændsel med Stora Enso træpiller

Det er altid vigtigt at have fokus på bæredygtighed, og netop det kan du være garanteret hos Jysk Biobrændsel, der ved hvor vigtigt det er at passe på jorden. Du finder derfor også et udvalg af Stora Enso træpiller, der er et mærke netop har stor respekt og ansvar for naturen. Stora Enso træpiller er lavet med genanvendelige materialer, der er med til at skabe en bæredygtig bioøkonomi. Alle Stora Enso træpiller er lavet i høj kvalitet og er 100 % renset for støv og smuld, så der intet er af det i posen. Du finder kun 6 mm Stora Enso træpiller, da mærket ikke laver dem i 8 mm. De arbejder konstant for at sikre skove og træer forvaltes bæredygtigt. De sørger for at der er flere træer der bliver plantet end der fælles. Lyder Stora Enso træpiller som det rette for dig, så tag ind forbi jyskbiobrandsel.dk for at bestille det hjem.

Spåner til heste sikrer et godt underlag i hestebåsen

Jysk Biobrændsel kan også tilbyde billig strøelse til heste, der desuden leveres med fri fragt i hele landet. Deres spåner til heste er lavet i den højeste kvalitet, der gør at din hest ikke vil stå for hårdt. De rette spåner til heste garanterer nemlig at hesten vil kunne stå og ligge behageligt. Deres spåner til heste er fremstillet af gran og fyr. De er mellemgrove spåner, der er helt uden splinter. Det gør at der ikke noget der vil sætte sig fast i hestens stråle, der vil genere den. Da spånerne har en grov struktur, er der også mere sugeevne. Desuden vil deres spåner til heste også give et fjedrende og luftigt underlag, og selvfølgelig et indbydende og lyst miljø. Det er let både at rengøre og vedligeholde båsen, når du bruger spåner til heste. De er derfor uden tvivl en god løsning, men bevæger din hest meget rundt i båsen, så der bliver blotlagt i midten, så foreslår de at du bruger træpiller i midten. De flytter nemlig ikke lige så let på sig, som spånerne gør. Uanset om det er spåner til heste, træpiller eller noget andet du søger, kan du finde det hos jyskbiobrandsel.dk.