Find passepartout og grafitblyanter hos Art-de-vinci.dk

Med Art-de-vinci.dk kan du udleve dine kunstnerdrømme! Denne virksomhed — der både er webshop og kursusvirksomhed — forhandler spændende kunstnerartikler i god kvalitet til endnu bedre priser. Bl.a. kan du finde passepartout og grafitblyanter hos dem. Du får masser af værdi for pengene, sådan at din kreativitet kan udleves på egne præmisser.

Pas på dine kunstværker med passepartout

Det er ikke kun når kunsten laves, at man kan have brug for udstyr! En passepartout er for eksempel et produkt, der kan vise sig nødvendigt efter endt kunstværk, og derfor selvfølgelig også en del af sortimentet på www.art-de-vinci.dk. En passepartout er en flot ramme, som er fremstillet i kraftigt 1,2 mm syrefrit karton. Dette simple produkt, betyder utroligt meget for både præsentation og opbevaring af fine kunstværker. En passepartout indrammer nemlig et billede på smukkeste vis, sådan at det både kan hænges, sendes eller bare fuldendes og efterfølgende opbevares uden at gå i stykker. Denne ramme har nemlig flere praktiske fordele, udover bare at se godt ud. For eksempel danner en passepartout et tyndt mellemrum mellem glas og motiv, hvis den bruges til indramning. Ligeledes gør det syrefri karton, at kunstværkets papir ikke ender med at blive gult eller porøst over tid. Art-de-vinci.dk forhandler derfor passepartout i mange forskellige størrelser, sådan at du kan passe på dine kunstværker bedst muligt!

Køb de bedste grafitblyanter

Før du overhovedet kan hænge noget op på væggene, skal kunstværket dog skitseres! Dette gøres også muligt med lækre grafit blyanter fra Art-de-vinci.dk. Udvalget af grafit blyanter på www.art-de-vinci.dk er både stort når det gælder løssalg og salg af sæt. Du kan derfor helt selv bestemme om du mangler et stort sæt med alle de forskellige hårdheder og blødheder, eller om du bare mangler tre HB grafit blyanter uden træ. Grafit blyanter fås nemlig både med og uden træ omkring stiften og på en skala, der går fra 9H til 9B. Dette gør det muligt for dig, som kunstner at købe grafit blyanter, der passer netop dine behov, sådan at du kan tegne netop den streg, der passer dit kunstværk. I forlængelse af udvalget af grafit blyanter fås også et varieret udvalg af tilbehør, der kan nuancere dine tegninger mest muligt. Grafit blyanter kan nemlig også blendes og trækkes ud på papiret, sådan at du kan skabe både skygger og mere naturtro nuancer. Til dette bruges for eksempel et tilbehør, der kaldes en tegnestump. Et andet tilbehør er en fixativ, der gør at dine tegninger ikke smitter af på hænder eller andet.

Det store udvalg af passepartouts, blyanter og kunstnerartikler står altid klar på www.art-de-vinci.dk, ligesom der altid sidder en medarbejder klar på mail eller telefon til at svare på dine spørgsmål!