Vælg frokostordninger til firmaer, og smag på spændende mad også i det daglige

Der er ingen, som siger, man skal spise kedeligt på arbejdspladsen. Hvorfor ikke droppe den utiltalende madpakke og i stedet få firmafrokost udefra? I København er Madkonceptet en god samarbejdspartner til frokostordning.

Firmafrokost i KBH – Besøg www.madkonceptet.dk

Det er værdifuldt også at få næring og god kost midt på dagen, selvom det blot er tirsdag, og man har travlt på arbejdet. Nogle gange kan det gå lidt for stærkt for os. Så lad være med at gøre det mere stressende end nødvendigt. Slip for at pakke en madpakke, og vælg i stedet for firmafrokost i KBH fra madkonceptet.dk. Det er nemt at bestille firmafrokost til døren på www.madkonceptet.dk. Klik ind, og få lækker frokostbuffet ud af huset med fokus på tilgængelighed, fleksibilitet og punktlighed. Madkonceptet firmafrokost byder også på ekstra ydelser som f.eks. frugt, mælk og smør. Ring, og hør mere om firmafrokost nu.

Deres frokostordning giver også muligheder for vegetarer og allergikere

Den berømte frokostordning i hovedstaden fra madkonceptet.dk indeholder forskellige elementer, som kommer i buffetform. Målet er selvfølgelig, at ingen skal gå sultne fra bordet, og maden bygger altid på gode råvarer. Så derfor får man både varme retter, flere salater, adskillige typer pålæg og mørkt/lyst brød. Man vil også modtage nogle særlige oplevelser på ugentlig basis som f.eks. osteanretning og dessert. På jeres virksomhed vil I sikkert opleve en væsentlig forskel ved at gå over til en frokostordning i forhold til de nuværende vaner. Vi har en tendens til ikke at give madpakken nok kærlighed under fremstilling eller gå over til den nærmeste grillbar. Det er en skam. Vi fortjener alle sammen lækker mad, der er rig på næring, også på de almindelige dage. Derfor bør alle erhverv i København, og resten af DK for den sags skyld, overveje frokostordning, hvis det er muligt.

Madkonceptet leverer deres frokostordning med kærlighed. Hvis man er tilmeldt firmafrokost, så skal man ikke betale ekstra for allergikere, alternativer til svinekød og vegetarisk mad. Nej, disse ting er allerede inkluderet i jeres abonnement.