Swinger dating og specielle begivenheder med temaer som glory hole – www.swingeren.dk

Swinger dating i trygge rammer

Hos CitySwingers er der gode muligheder for swinger dating, med alle de månedlige gæster som besøger klubberne på Sjælland. Swingerklubberne byder på fine lokaler og et trygt miljø, hvor at swinger dating er en ideel mulighed. Swinger dating på klubberne foregår i de mange forskellige rum, hvor at der bl.a. bydes på sauna og spa, tantra, gb set ups, private rum og meget mere. Da klubberne ligger i KBH, er der rig mulighed for at møde en masse nye og spændende mennesker, til swinger dating. CitySwingers byder også på en sexolog med egen brevkasse, som er tilknyttet klubberne. Læs mere om swinger dating på www.swingeren.dk og undersøg dine muligheder.

Har du en glory hole fantasi?

Hos CitySwingers er der hver måned op til 50 forskellige events, bl.a. gb set ups, swinger dating, glory hole konkurrencer og meget andet. Glory hole konkurrencerne byder på et socialt og seksuelt miljø, hvor at mandlige dommere skal kåre klubbens bedste kvindelige sutter. Glory hole konkurrencerne er til dem der ønsker at prøve noget nyt, spændende og frækt, samtidig med at det er sjovt og intimt. Læs mere om konkurrencen på www.swingeren.dk, og undersøg om det er noget der kunne tiltrække dig. Klubberne byder på flere forskellige glory hole rum, hvor at gæsterne kan hygge sig seksuelt, på en mere erotisk måde. Glory holes kan bruges af alle klubbernes gæster, både singler eller par.

Besøg CitySwingers allerede i dag, enten hvis du er single eller i et parforhold. Klubberne byder på en masse aktiviteter, både til singler eller par, såsom gang bang, private rum og meget andet.