Spirituelle genstande – Buddha figurer, polerede sten m.m. hos Tessies

Hos Tessies forhandles polerede sten og natursten. Køb Buddha figurer, penduler og drømmefangere fra det omfattende katalog. Udover at være en webshop på tessies.dk, er det også en fysisk butik i København, hvor alle de spirituelle genstande kan ses på tæt hold.

Køb fine, polerede sten online på tessies.dk

Mange vælger tessies.dk pga. deres katalog med polerede sten. Det store sortiment indeholder bjergkrystaller og ametyst såvel som flourit og malakit. Howlit, labradorit og orgonit er også sten, som findes i polerede udgaver hos Tessies. Den flotte overflade gør dem ekstra tiltrækkende at lade ligge fremme ved vindueskarmen, på natbordet eller hylden. Lige nu finder du gode tilbud på polerede sten i høj kvalitet. Man siger, nogle af dem har en beroligende effekt. Døjer du med stress i dit liv? Så prøv at se, om naturlige sten kan have en effekt. Uanset hvad, finder du et af de mest omfattende udvalg af polerede sten på tessies.dk.

Buddha figur – Stort sortiment hos Tessies

Ønsker du en Buddha figur til at dekorere på reolen eller evt. i vindueskarmen? Tessies leverer Buddha figurer i moderne og klassiske looks. Se bl.a. de leende Buddhaer og de hvide modeller på tessies.dk. En Buddha figur er perfekt som gave til en buddhistisk ven, men naturligvis også blot som indflyttergave til en kær person, som har brug for noget pynt. Vælg, om du vil handle online eller købe Buddha figurer i butikken. Den ligger på Fiolstræde i København og byder også på andre spirituelle og religiøse genstande, som du måske også vil synes om. Enhver Buddha figur derfra er af høj kvalitet.

Du bydes velkommen til webshoppen tessies.dk. Leder du efter en Buddha figur eller polerede sten som f.eks. orgonit eller flourit? Klik ind, og gå på opdagelse. Tessies byder også på drømmefangere, der oprindeligt stammer fra indiansk mytologi. Køb penduler i krystal samt natursten i mange typer. De sælger tåringe, øreringe såvel som prismer i fantastisk kvalitet. Bestil duftlamper eller japansk røgelse, der kan skabe vidunderlig stemning i hjemmet.