Sort granitstabil og mørkegrå Ansit til dem med exceptionelle krav til kvalitet og service

E. Krag Råstoffer A/S sælger alt i sten, grus, sand og granitskærver. Læs med her om bl.a. sort granitstabil samt om mørkegrå Ansit.

E. Krag Råstoffer A/S er dem, du skal vælge, når du efterspørger sort granitstabil

E. Krag Råstoffer A/S er førende i Danmark inden for mineralske råstoffer. Virksomheden blev startet i 1954 og bliver ført videre af familiearvingerne i dag, som i generationer har været partnere på store såvel som små projekter, der har involveret sten, sand, grus, granitskærver m.m. De har hovedsæde i Aabenraa, men leverer til hele landet samt til udlandet, hvor de også har erfaring med store bygge- og anlægsprojekter. Skal du bruge stabilgrus, så skal du overveje granitstabil. Det brydes i kantede strukturer, hvilket giver den unikke bæreevne, da stenene lægger sig i spænd, når de stampes i modsætning til mere runde sten. Skal du lægge indkørsel i sorte granitskærver, så brug sort granitstabil som bærelag. Den sorte granitstabil har en høj bæreevne og høj vandgennemtrængelighed, og så slipper du for farveforskelle med tiden, når vind og vejr blander lagene. Klik ind på ekrag.com og læs meget mere om sort granitstabil.

Granitskærver i mørkegrå Ansit fra www.ekrag.com

E. Krag Råstoffer A/S har alt i granitskærver i mange forskellige farver, så uanset hvilken farve du skal bruge til din indkørsel eller gårdsplads, for at skabe et smukt kontrasterende farvespil, vil du kunne finde den i deres sortiment. Se bl.a. på den smukke mørkegrå Ansit skærv, som har en fin mørkegrå farve med et varierende antal af hvide sten i, som giver et dejligt spil med farverne. Den er velegnet til fx gårdspladser med murstenshuse eller rødmalede huse. Den mørkegrå Ansit er også velegnet, hvor man blander cement med sand og grus, for at opnår høj styrke. Med mørkegrå Ansit vil du få en god granitskærv, som findes i flere størrelsesklasser. Du kan vælge imellem 5 – 8 mm og 8 – 16 mm. På www.ekrag.com kan du læse mere om virksomheden og deres personlige service. Med over 65 års erfaring kan du være sikker på, at de nok skal kunne hjælpe dig.