Slangenipler og lynkoblinger til skarpe priser på roykon.dk

ROYKON har et stort udvalg af produkter til VA-installation, pneumatik etc. Læs bl.a. her om lynkoblinger og slangenipler i professionel kvalitet.

Har du behov for lynkoblinger i rustfrit stål, plast eller messing?

ROYKON har over 400 forskellige lynkoblinger, og hvis du søger noget specifikt, så kan du med sikkerhed finde det i butikken. De har både lynkoblinger i messing, stål, plast og rustfrit stål. Det smarte ved lynkoblinger er, at de kan monteres med et enkelt klik og frakobles lige så let. De er sikre og er godkendte til industrielt brug. De har primært produkter fra Aignep, JWL, CDC Pneumatics og Tefen i sortimentet. ROYKON er en one-stop-shop med lager i Fredericia, som fører alt inden for fittings, rør, slanger, ventiler etc., så du kun behøver forholde dig til en leverandør. Du kan finde det hele hos dem og vil uden tvivl blive tilfreds med udvalget af produkter, da der er over 40.000 varenumre i deres sortiment. De udvikler også skræddersyede løsninger efter deres kunders tegninger. Hvis du vil indhente et tilbud på en custom made fitting, så tager det kun 48 timer. På roykon.dk kan du også finde fittings til fødevareindustrien, som er godkendte af smiley-ordningen. Læs mere om lynkoblinger og meget mere på hjemmesiden.

Slangenipler og spændebånd fra bredt udvalg

ROYKON fører alt i rør, slanger, koblinger, endestykker, spændebånd etc. De har produkter henvendt til mange forskellige industrier, så hvis du søger noget specifikt, så bør du kigge i deres sortiment på www.roykon.dk. Her kan du bl.a. finde slangenipler til slanger i mange forskellige diametre. Slangenipler er det stykke, der har gevind i den ene ende, for at kunne tilkobles et rør og et stykke i den anden ende, som slangen kan monteres på med et spændebånd. Slangen påsættes let slangeniplen, og med et spændebånd sikrer man en helt tæt lukning, som ikke lækker. Du kan selvfølgelig også købe spændebånd i butikken, hvor du også finder slangenipler i mange forskellige materialer til diverse installationsmiljøer. Kundeservice er tilgængeligt fra 8-16 mandag-torsdag og 8-14 fredage, og de professionelle medarbejdere står klar til at hjælpe dig med at finde det helt rette produkt.