Plankegulve og lamelparket fra Billige Trægulve fuldender dit hjem

På www.billigetraegulve.dk går de både op i kvaliteten og i at tilbyde dig en god pris, og siden er derfor perfekt for dig, der er på udkig efter billige trægulve til konkurrencedygtige priser. Siden er opdelt i kategorier, hvor du nemt kan navigere rundt mellem de forskellige slags plankegulve, som for eksempel lamelparket og massive plankegulve. Læs mere her i artiklen.

Opfyld drømmen om plankegulve i lærk, eg eller ask på billigetraegulve.dk

Hvis du går og drømmer om et nyt gulv i soveværelset, stuen eller entréen er billigetraegulve.dk et godt sted at starte. Hos Billige Trægulve har du muligheden for at finde smukke plankegulve til markedets bedste priser. Du bliver desuden præsenteret for et bredt udvalg af plankegulve af eksempelvis lærk, ask eller eg og med forskellige behandlinger, der giver hvert sit udtryk. Er du for eksempel tilhænger af et lysere trægulv behandlet med hvid olie eller hvid matlak? Udvalget hos Billige Trægulve byder på et væld af forskellige plankegulve med adskillige kombinationer af forskellige træsorter i olie eller lak. Derudover tilbyder de både massive plankegulve og lamelopbyggede plankegulve, der er opbygget af flere lag.

Giv dit hjem smukke farvespil med en lamelparket af høj kvalitet

Hos Billige Trægulve finder du et stort sortiment af smukke parketgulve af høj kvalitet. Her kan du blandt andet se nærmere på et parketgulv med lamelparket, der især udmærker sig ved at have et harmonisk farvespil, der opstår fordi et lamelparket og andre parketgulve er opbygget af små stave, der er limet på det enkelte bræt. En af fordelene ved dette er at et lamelparket er mindre påvirket af temperaturudsving og ændringer i luftfugtigheden, end et massivt plankegulv er. På www.billigetraegulve.dk bliver du præsenteret for et bredt udvalg af trægulve med lamelparket, der kan fås i både eg, ask og bøg med enten lak eller olie. Her er fordelene ved eg og ask, at der er tale om hårde træsorter med en bedre modstandsdygtighed overfor høje hæle eller andre genstande, der kan lave mærker i gulvet. I forhold til udseendet giver et lamelparket i ask et livligt udtryk, mens lamelparketter i eg er mørkere og har et mere afdæmpet mønster.