På www.homex.dk sælges basket net og bordtennisbat til mange forskellige kurve og spillertyper

Hos HomeX.dk forhandles sports- og fritidsprodukter samt legetøj til et aktivt fritidsliv. HomeX.dk er en virksomhed baseret på ærlighed og troværdighed, der har til huse i byen Ålbæk mellem Esbjerg og Bramming. Derfra sendes kvalitetsprodukter til kunder over hele landet, som er købt på den e-mærke certificerede webshop.

Trænger din kurv til et nyt basket net?

HomeX.dk sælger produkter til alle – både private, virksomheder og institutioner. Leder du også efter en sport, der kan spilles af alle, så se mod basketball. Installerer du et basket net derhjemme, på arbejdspladsen eller i fritidsklubben, kan du være sikker på masser af aktivitet i frokostpausen. En basketballkurv med basket net fås i forskellige varianter, sådan at du køber præcis det net, der passer dine behov. Mellem det store udvalg af basket net finder du blandt andet Garlando basketkurve til væggen, eller My Hood basketstandere i justerbar højde. Mangler din basketkurv dog bare sit net, forhandler HomeX.dk også Spalding heavy duty basket net, der let monteres på basketringen.

Find det rigtige bordtennisbat til din spillestil

En anden sport, der er nemt spilles af de fleste, er bordtennis. Med bordtennisbat af høj kvalitet fra HomeX.dk kan du spille bordtennis med venner eller kollegaer i mange år endnu. Hos HomeX.dk forhandles bordtennisbat fra det svenske mærke STIGA, der er yderst populære i den internationale bordtennis-verden. Et bordtennisbat-sæt med tilhørende bolde kan anbefales, hvis du gerne vil eje dit eget sæt og tage det med dig rundt, når du besøger venner eller bekendte. Det varierede udvalg af bordtennisbat fås selvfølgelig også i forskellige kvaliteter til forskellige spillere. Du finder derfor både bat, der passer til spillere på hobby- eller turneringsniveau. Skal det blive endnu mere avanceret, findes også bordtennisbat med forskellig speed, spin og control, sådan at du nemt finder bat til din individuelle spillestil.

Se de mange sportsprodukter og spil på www.homex.dk, og opgrader dit sportsudstyr allerede i dag!