På www.foraeldremyndighed.dk finder du en advokat i forældremyndighed, der kan hjælpe dig i Familieretshuset

Advokatfirmaet Strauss & Garlik hjælper dig godt på vej, hvis du mangler en advokat i forældremyndighed, eller hvis du for eksempel har brug for hjælp til at starte en sag om bopæl eller samvær i Familieretshuset. Læs mere her i artiklen.

Advokatfirmaet Strauss & Garlik – Få en dygtig advokat i forældremyndighed

Når du har brug for en advokat i forældremyndighed, er det en rigtig god ide at besøge www.foraeldremyndighed.dk, hvor Advokatfirmaet Strauss & Garlik har samlet alt det vigtigste, du bør vide om forældremyndighed, bopæl og samvær. Deres advokater har speciale i børnesager, og derfor er de godt rustet til at hjælpe dig videre med netop din forældremyndighedssag. Derudover er de landsdækkende, så uanset hvor i landet, du bor, kan du få hjælp af en af deres dygtige advokater i forældremyndighed. Deres hjemmeside er generelt fuld af gode informationer, som du kan få brug for, hvis du står midt i en sag om forældremyndighed og overvejer, om du skal anskaffe dig en advokat. Her kan du blandt andet se en oversigt over deres forskellige advokater, information om kravene til at få fri proces samt om de nye skilsmisseregler, der trådte i kraft i 2019. Det kan være en sand jungle at finde rundt i de mange regler og samtidigt forholde sig til omstændighederne i sin egen sag. Derfor er der god grund til at kontakte én af deres erfarne advokater, så de kan give dig den rette hjælp og vejledning.

Få hjælp til at starte en sag om bopæl og samvær i Familieretshuset

Netop det med at finde rundt i de mange regler er noget, du kan få hjælp til, hvis du i forbindelse med din sag skal i Familieretshuset eller Familieretten. Familieretshuset hed tidligere Statsforvaltningen, og det er her de lettere sager bliver afgjort, mens andre mere komplekse sager bliver afgjort i Familieretten. Hos Advokatfirmaet Strauss & Garlik kan du få advokathjælp, så du har én ved din side, der kender systemet ud og ind. Her får man rådgivning til håndtering af uenigheder og konflikter, herunder hjælp til selv at løse de uoverensstemmelser, der måtte være om fælles børn. Her er der også en særlig børneenhed, der tager sig af at rådgive og støtte børnene ved hjælp af undersøgelser og samtaler. Generelt får du på foraeldremyndighed.dk rigtig god vejledning i, hvordan du for eksempel starter en sag om bopæl, samvær eller forældremyndighed i Familieretshuset.