På udkig efter Ekman eller Heatlets træpiller til opvarmning af huset? På besøg jyskbiobrandsel.dk

Der er flere gode kundefordele ved at købe træpiller og andet biobrændsel hos dem danske forhandler Jysk Biobrændsel. F.eks. den at man i deres katalog finder flere gode mærker, der alle kendes for kvalitet. Lige nu kan du f.eks. vælge imellem både Heatlets og Ekman træpiller, der uden tvivl vil være gode mærker at satse på, når du skal købe biobrændsel næste gang. I artiklen herunder, kan du læse mere om butikken, deres katalog og om Ekman træpiller og Heatlets.

Køb Ekman træpiller til rimelige priser

Der er altid et bredt udvalg af gode mærker at vælge imellem, når man besøger www.jyskbiobrandsel.dk og f.eks. gerne vil købe træpiller. F.eks. den at man kan vælge imellem en række af de absolut bedste leverandører på markedet; lige nu bl.a. Ekman træpiller. Ekman træpiller er den type mærke, der på bedste vis kombinerer høj kvalitet med rimelige priser. Ekman træpiller fås både som 6 mm og 8 mm træpiller, og er uanset hvad co2 neutrale. Man kan derfor fyre op med ekstra god samvittighed, hvis man vælger at købe Ekman træpiller.

Se også det store udvalg af Healtlets biobrændsel

Et andet godt mærke, udover Ekman træpiller, der helt sikkert også er værd at have med i sine overvejelser, når man køber træpiller hos Jysk Biobrændsel eller lignende forhandlere, er Heatlets. Heatlets træpiller lever op til en række skrappe krav til både kvaliteten og miljøvenlige produktionsformer, og fås selvfølgelig også både som 6 mm træpiller og 8 mm træpiller. Heatlets har en høj brændværdi og et lavt vandindhold, hvilket er noget af det vigtigste, når man taler træpiller, da det er med til at sikre længere brændetid.

Husk at uanset om du ender med at vælge Heatlets træpiller, Ekman træpiller eller et af de andre gode mærker på hjemmesiden, så sker levering altid ganske hurtigt, når du handler hos den danske forhandler, og serviceniveauet er altid i top.