Oplev den vestlige del af USA samt Sicilien med Ans Rejser

Sicilien er en perle, der skal opleves

Mange forbinder Sicilien med de klassiske og ældgamle traditioner, som har præget folket i mange år. Rejsen Klassiske Sicilien hos Ans Rejser giver dig det bedste fra denne italienske ø, der har taget mange turister med storm. Øen er kendetegnet ved et solrigt klima, hvilket betyder mange lækre specialiteter. Mange tager på en rejse til øen for at smage på de lækre retter. Smag på lækre fiskeretter og den pragtfulde olivenolie, som øen er kendt for. Den smukke natur er også kendetegnende for Sicilien, og Ans Rejser tilbyder en velsammensat rejse, der selvfølgelig også tager dig forbi vulkanen Etna og Palermo, der er en pulserende by.

USA, Best of the West – kom helt tæt på

Alle har brug for at komme til USA mindst én gang i livet. Mange kan dog ikke få nok af dette land, der i den grad er med til at påvirke verden. Rejsen USA, Best of the West hos Ans Rejser giver dig det bedste af Vestkysten. Det betyder bl.a. at du kommer forbi nogle af de flotteste nationalparker som fx Yosemite. Rejs op ad Highway 1, og se den flotte kystlinje. Hvis du vælger denne rejse til vestlige USA, er du garanteret en fantastisk oplevelse, som du vil mindes resten af livet. San Francisco er også på listen samt det legendariske fængsel Alcatraz. Glem hverdagen for et stykke tid, og tag med Ans Rejser til vestlige USA. Vest USA byder på mere end man kan opleve, men denne rejse har håndplukket det bedste, så du ikke kommer til at føle, du er gået glip af noget.
Oplev West Coast og Sicilien – mange spændende attraktioner. Den vestlige del af USA er et besøg værd, og det er denne italienske ø i den grad også. Rejs med Ans Rejser, og få en bedre oplevelse.