Pasta Mancini produkter og oolong te i høj kvalitet

Lækker oolong te – Origreen

Mange vælger oolong te pga. den fornemme smag, og andre pga. dens gode aroma. Der er forskel på oolong te fra forhandler til forhandler. Hos Origreen finder du den lækreste oolong te med den karakteristiske lyse farve og fløjlsbløde smag, som vi elsker. De velduftende aromaer og teens behagelige udtryk gør den til en favorit blandt en bredt vifte af te kendere. Her i DK er oolong te også et populært valg, når man skal have noget ved siden af eftermiddagskagen, eller når det er tid til fordybelse med en god bog på sofaen. Der er fordele ved at købe tebreve og teblandinger med økologiske råvarer hos Origreen, der bl.a. tilbyder fri fragt over 500 kroner.

Pasta Mancini fra Italien er lig bedste kvalitetsstandard

Hos Origreen forhandler de fra pastafabrikken Pasta Mancini. Det er et mærke til kvalitetskenderen, der ønsker fusili integrale, rigatoni, bucatini, spaghetti og andre varianter i eksklusiv standard. Det italienske mærke baserer deres pasta på durum hvede og turanicum hvede, og det er fra pastafamiliens egne marker af. Der dyrkes fornuftigt med rotationsprincippet, som sikrer en bedre jord, som ikke er udpint. Dette gør Pasta Mancini til et unikt mærke, der har holdt fast ved værdierne i en moderne verden, hvor alle ting ændrer sig hurtigere og hurtigere. Hvis du leder efter autentiske italienske pastaprodukter, så kig på Pasta Mancini via origreen.dk.

Gå på opdagelse blandt forrygende delikatesser online. Origreen sælger alt fra Pasta Mancini produkter til oolong te. Køb også teprodukter fra Chaplon Tea Estate samt delikat chokolade fra Nordic Chocolatiers serien. Olivenolie fra Olio Roi kan også købes på origreen.dk – til gode priser og med fri fragt over 500 kroner.