Online forhandler af betonfliser og fliser med trælook til dit hjem

Rå betonfliser

Bad og Fliser udbyder både fliser online og deres fysiske butikker, hvor man finder kvalitetsrigtige fliser der fås i utallige former og kontraster. Se eventuelt www.badogfliser.dk. Deres betonfliser hjælper med at give dit nye projekt derhjemme et nyt råt look. Det er både om man ønsker lyse, mørke eller en blanding af begge slags betonfliser. De kunne eksempelvis bruges i dit nye køkken, badeværelse eller lignende, hvor at materialet er nemt at rengøre, grundet af stenoverfladen der ikke suger snavs til sig. Betonfliserne passer stort set ind alle steder, og bringer de rustikke detaljer fra industrien ind i dit hjem.

Fliser med trælook

Hvis man ønsker et lidt mere klassisk look i sit hjem, tilbyder Bad og Fliser også fliser med trælook. Bad og Fliser har udviklet en serie af fliser med trælook, der giver dig varmen fra træet og de keramiske fordele, såsom et slidstærkt gulv der ikke suger snavs og andet skidt til sig. Fliserne kan tilpasses dine behov, om du ønsker at fliserne skal imitere et hvidt, grønt, grå eller beigefarvet trægulv. Klik eventuelt ind på www.badogfliser.dk og tag et kig i deres brede udvalg. Andre fordele ved fliserne er de bliver leveret med et patinalook, så de fra starten allerede ser naturlige og mere livagtige ud, der giver stemningen ind i dit hjem lige fra starten af.

Besøg www.badogfliser.dk allerede i dag, hvis du ønsker et nyt unikt og moderne design i et hjem. Om det enten gælder nyt gulv til køkkenet eller badeværelset, så finder du det hos Bad og Fliser.