Natural Living: Gode tilbud på Ayaida drikkeflasker, BADA sæbebarer og andre bæredygtige produkter

Hos Natural Living håndplukkes bæredygtige produkter til webshoppen, hvis formål er at forhandle mere miljøvenlige alternativer, mere velvære og ikke mindst god samvittighed. Køb alt fra en sæbebar til en drikkeflaske i genanvendelige materialer, der er produceret med både det rene miljø og den ligeværdige produktionskæde for øje.

En BADA sæbebar sikrer miljøvenlig kvalitet

En sæbebar kan bruges til både hænderne, kroppen og ansigtet, og den skåner derfor både miljøet og pengepungen. Er du i tvivl om, hvorfor en sæbebar er en god ide? Når du vælger en sæbebar, vælger du et produkt, der ikke er pakket ind i plastik, ikke er fyldt med konserveringsmidler og ikke er pakket med parfume. Alt i alt vælger du en sæbe, der er sikker for både huden, miljøet og afløbet. En sæbebar fra Natural Living er nemlig fremstillet af rene økologiske og essentielle olier, der stadig giver dejligt cremet skum og kan anvendes til hele kroppen. En af de mange sæbebarer, der forhandles på www.naturalliving.dk er fra mærket BADA. De økologiske sæber fra BADA fremstilles på et mikrosæberi i Roskilde og er derfor også lokalt producerede. De pakkes ind i genanvendeligt pap og varierer i udseende, fordi de er fremstillet i hånden. Besøg www.naturalliving.dk, hvis du vil læse mere om BADA sæber eller en af de mange andre sæbebarer, der forhandles hos Natural Living.

Gode tilbud på bæredygtige Ayaida drikkeflasker

En anden lokal virksomhed, der går op i bæredygtighed, er mærket Ayaida. Hos Ayaida produceres lækre drikkeflasker, der kan bruges til skole, arbejde eller en tur i skoven. Find et tilbud på en Ayaida drikkeflaske på www.naturalliving.dk, hvor du også kan læse mere om de mange andre smarte produkter fra det danske brand. En Ayaida drikkeflaske er en god investering, idet de ikke bare er super flotte, men også holder drikke kolde i op til 24 timer eller varme i 12 timer. De fine drikkeflasker fra Ayaida, der fås til et godt tilbud på www.naturalliving.dk, kommer i fire forskellige størrelser og et væld af farver, sådan at du kan få en, der føles helt som helt din egen. Genanvendelige drikkeflasker er en af de helst store bestsellers, når det gælder bæredygtige hverdagsprodukter. Plastikflasker er nemlig en stor synder på CO2-skalaen, og faktisk sparer du miljøet for 0,08 kg CO2, hver gang du fylder din drikkeflaske i stedet for at række mod en ny af plastik. Alt i alt er en Ayaida drikkeflaske derfor et godt køb, da du både kan spare penge og hjælpe miljøet på en og samme tid.