Mayland kalender og papirblokke forhandles hos Hammer Hansen A/S

Hammer Hansen A/S har et stort udvalg af kontorartikler. Søger du papirblokke eller en smart Mayland kalender, så læs med her.

Mayland kalender til hele familien

En af de vigtigste redskaber i det daglige er en god kalender og hos Hammer Hansen A/S kan du finde et flot udvalg af Mayland kalendere i mange forskellige størrelser. Mayland har lavet kalendere til danskerne siden starten af 1900-tallet, og en Mayland kalender er stadig et produkt i bedste kvalitet. Den kan hjælpe dig med at holde styr på tiden og afhjælpe stress. En kalender er et vigtigt redskab for at modvirke stress, da man kan nedskrive sine aftaler i stedet for at gå og prøve at huske på dem. Du kan finde store Mayland kalendere i plakatstørrelser, som gør det muligt for hele kontoret at følge med på den samme kalender. Dette er smart, når der er fælles aftaler, deadlines, opgaver og helligdage, der skal holdes styr på. Du kan også finde små lommekalendere til dit personlige program såvel som en sød Mayland kalender til hele familien. Du kan være sikker på, at du nok skal kunne få den helt rette Mayland kalender i butikken hos www.hammerhansen.dk, hvor du kan købe enkelte modeller såvel som en gros til hele virksomheden.

Vælg de rette papirblokke til alle formål

Hammer Hansen A/S sælger også papirblokke til kontoret og privaten. Papirblokke er stadig et uundværligt redskab i det daglige til at tage noter til møder, under telefonopkald, skrive huskelister såvel som til skitser og lave kreativt arbejde på kontoret. Der findes mange forskellige typer papirblokke, og du vil kunne finde både blankt papir såvel som linjeret og ternet i butikken. Der findes også millimeterpapir til de præcise tegninger. Du kan læse meget mere om papirblokke og om de forskellige formater på hammerhansen.dk, hvor der findes forskellige gode blokke til forskellige formål på kontoret. Man skal huske at have papirblokke liggende, for det kan man ofte få brug for, og det gælder også i privaten, når man lige skal skrive en huskeliste, en seddel til naboerne eller forklare noget ved at tegne det for nogen. Læs meget mere om virksomheden på deres hjemmeside, hvor du kan finde papirblokke og mange andre kontorforsyninger til din virksomhed eller til hjemmet til fordelagtige priser. De har alt i kontorartikler, både store og små, og du kan finde alt fra printere og kontorstole til post-it notes og papirklips i sortimentet. De fører kun produkter i den bedste kvalitet og vil helt sikkert kunne skaffe dig præcis det, du søger til din virksomhed.