Marimba og Istanbul Mehmet bækkener forhandles hos Slagtøj Centret

Slagtøj Centret hjælper dig med anskaffelsen af al slags slagtøj! Her er der nemlig hjælp at hente, når det gælder slagtøjsinstrumenter til ethvert behov — hvad end du mangler trommesæt eller orkester slagtøj. Besøg specialbutikken i København, www.slagtojctr.dk eller læs videre her, hvis du vil høre mere om Istanbul Mehmet bækkener og udvalget af Marimba til skoler og orkester.

Istanbul Mehmet bækkener lover godt håndværk

Istanbul Mehmet bækkener er altid fulde af både historie, håndværk og tradition. Istanbul Mehmet bækkener produceres nemlig efter stolte tyrkiske traditioner, der går hånd i hånd med originalt tyrkisk håndværk og kærlighed til musikken. Alle Istanbul Mehmet bækkener laves med stor passion, hvilket bestemt smitter af på både kvalitet og lyd. Hos Slagtøj Centret fås Istanbul Mehmet bækkener derfor i et stort udvalg, der passer til stort set alle musikalske stilarter og genrer. Du finder altså både crashbækkener, ridebækkener, hihat, splashbækkener og forskellige former for effektbækkener på www.slagtojctr.dk. Lige gyldigt hvilke Istanbul Mehmet bækkener du ender med at vælge, er du dog sikret et kvalitetsprodukt, du vil få glæde af i mange år endnu. På denne måde kan både jazztrommeslagere og rocktrommeslagere få stor glæde af bækkener med henholdsvis blød eller hård lyd, hvis de vælger at handle hos Slagtøj Centret på Frederiksberg.

Find den rette Musser marimba til orkestret eller skolen

Marimba er et andet produkt, der er yderst populært blandt mange forskellige musikgenrer og musikere. En marimba har, i sammenligning med en xylofon, længere resonator rør, hvilket bevirker en betydeligt dybere klang. En marimba kan i forlængelse af dette heller ikke spille helt så høje toner, da starttonen allerede ligger helt nede ved F. Fra F af, kan den typiske marimba dog spænde over helt op til 5 oktaver. En anden grund til de dybere toner, er tasternes bredde. Disse er nemlig en del bredere, hvilket medvirker til et både dybere og blødere lydbillede. Find din nye marimba fra mærker såsom Adams, Musser og Yamaha på www.slagtojctr.dk. Det store udvalg dækker mange forskellige typer af instrumenter, sådan at du kan finde en model, der passer dit individuelle niveau — både når det gælder evner og pris. En Adams MSLD30 Academy Marimba i den billigere ende af skalaen egner sig for eksempel både til skoler og nybegyndere, hvor imod en Masser M500 Concert Grand Soloist marimba henvender sig til professionelle musikere.

Gå på opdagelse i udvalget af instrumenter på www.slagtojctr.dk, eller besøg butikken i København, hvis du mangler personlig rådgivning og gerne vil prøve et givent instrument af, før du bestiller det hjem.