Live musik til dit bryllup

Landsholdet: En akustisk trio

Landsholdet er en akustisk trio der er som skabt til mindre bryllupper. Fordi bandet spiller på akustiske instrumenter fylder vi mindre og larmer heller ikke lige så meget som andre bands. Fordi vi ikke larmer så meget bliver bedstemor ikke skræmt helt væk men kan sætte sig og være med bagerst i lokale og dappe lidt med foden. Vi har dog rigeligt med volumen til at spille dansegulvet op hele natten. Vi går meget op i lækker lyd og har et super professionelt anlæg og mixer som gør at kan tilpasse lyden til den sal vi skal spille i.

Det rigtige valg af musik til dit bryllup

Landsholdet har en særlig akustisk stil hvor vi spiller alle de største og mest dansevenlige hits fra de sidste 5 årtier, men om-arrangeret for sang, 2 akustiske guitarer og en cajon. En cajon er kort forklaret en trækasse som kan gøre det ud for et helt trommesæt. Mange trommeslagere kan også spille på cajon og bruger det som en mobil og praktisk udgave af et trommesæt. Når vi spiller musik til dit bryllup laver vi jo ikke numrene om til kedelige akustiske lejrbålssange, for der skal jo være fest og gang i den. Mange bliver overrasket over hvor meget vi kan få ud af de akustiske instrumenter.
Landsholdet passer godt til små og mellemstore bryllupper hvor der fx er op til 200 gæster. Vi har en tjekket kommunikation op til arrangementet og har den nødvendige erfaring så vi også kan guide dig godt på vej i dine valg omkring musik til dit bryllup.

Læs anmeldelser fra tidligere kunder

Er du stadig ikke overbevist? Så gå ind på eventzonen og læs anmeldelser fra tidligere kunder der øser ud af deres erfaringer med Landsholdet.