Lad mkorn.dk være din forhandler af fodersilo og foderanlæg

Hos Moderne Kornbehandling ApS fås alt i foder til ko, kalv og gris. Holder du dyr, eller er du landmand, er du derfor kommet til det helt rette sted. Her købes både korntransportanlæg, tørfoderanlæg samt fodersiloer. Alt sammen produkter, der ligeledes monteres af din nye foder-leverandør.

Vær sikret den bedste opbevaring med fodersilo

En fodersilo til korn, eller anden form for foder til dyr, er helt uundværlig som fungerende landmand. Hos Moderne Kornbehandling forhandles derfor flere typer fodersiloer, i mange forskellige mål og kvaliteter. Andre parametre, der er værd at undersøge, er udløb, hældningsgrad og kubikmeter. På www.mkorn.dk kan du klikke dig gennem de mange typer fodersiloer, og danne dig et overblik over de forskellige fordele. Det giver dig den rette information, så du kan investere i den helt rigtige fodersilo til dine dyr. Er du dog stadig i tvivl kan det erfarne team også sagtens hjælpe dig på vej over telefon, e-mail eller lokalt i Tørring, Midtjylland.

Få et godt foderanlæg til dine dyr

Et nyt foderanlæg er også en mulighed hos Moderne Kornbehandling ApS. Firmaets mange års erfaring betyder, at de med stor garanti også kan løse dit specifikke problem eller hjælpe med dine specifikke behov. Er dette dog ikke tilfældet, vil de gerne arbejde hårdt for at tilpasse deres løsninger angående foderanlæg, sådan at de passer perfekt til dig eller din virksomhed. Har du for eksempel allerede investeret i et foderanlæg, og har kun brug for reparation af et godt brugt anlæg, er dette også en mulighed hos Moderne Kornbehandling ApS. På nuværende tidspunkt udbyder foderanlæg i helt op til 500 m, sådan at du kan få et anlæg i præcis den størrelse du står og mangler. Besøg www.mkorn.dk, hvis du vil læse mere om de mange muligheder hjemmefra, eller finde kontaktinformation på medarbejdere, der kan besvare de forskellige spørgsmål du muligvis kunne stå tilbage med.