Køb fingerskinner og bandager hos K.C. Pedersen

En finger er vel bare en finger?

Nej. Dine fingre er et af dine vigtigste redskaber i hverdagen. Det opdager du lynhurtigt, hvis du forstuver en finger eller på anden måde har smerter og således får nedsat bevægelighed. Pludselig bliver det langt sværere at f.eks. gribe om ting, ligesom smerterne i din finger kan bevirke, at du overbelaster andre led.  

Brud og smerter i fingre kan opstå som følge af mange ting – det kan være egentlige sportsskader, men måske er du også så uheldig at lave et overstræk ved løft af for tunge genstande, ligesom gigt og andre sygdomsfaktorer kan være væsentlige faktorer.

Med fingerskinner og bandager fra K.C. Pedersen får du kvalitetsprodukter, der hjælper dig med at opnå lindring.

Find fingerskinner til alle behov

Fingerskinner og bandager fra K. C. Pedersen fås i et utroligt stort udvalg, der tager højde for de forskellige skader. Målsætningen hos K.C. Pedersen er, at alle skal kun finde det rette produkt, og det kræver derfor også et mere omfattende udvalg.

Så en skinne er langt fra bare en skinne. De kan både være statiske og dynamiske samt midlertidige og mere permanente. Fingerskinner kan hjælpe dig med at stabilisere den enkelte finger, så den ikke kommer ud i de stillinger, der forårsager smerter. Det er særligt nyttigt, hvis du døjer med en såkaldt dropfinger, der gerne skal holdes i fuldstændig ro over flere uger.

Fingerskinner kan imidlertid også virke som en lindring i forbindelse med slidgigt og seneskader etc.

K.C. Pedersen – køb direkte hos ergoterapeuten

K.C. Pedersen er en webshop, der bliver drevet af Kirsten C. Pedersen, der har 40 års erfaring som ergoterapeut. Hun er specialiseret inden for den særlige fingerskinne Silversplint, men er også speciale ergoterapeut inden for håndterapi.

Så med en fingerskinne fra K.C. Pedersen køber du direkte fra ergoterapeuten, der har erfaring med en række af de gængse hånd- og fingerskader.

Find alle dine hjælpemidler hos K.C. Pedersen

K.C. Pedersen er ikke kun specialiseret i diverse bandager, men forhandler også et bredt udvalg af hjælpemidler såsom ergonomisk køkkentilbehør og ergonomiske produkter til personlig pleje. Det er uundværlige produkter i de perioder, hvor du f.eks. døjer med finger- og håndskader og derfor skal bære fingerskinner.

Andre populære produktkategorier tæller sanselegetøj og kompressionsbeklædning.

Så ønsker du at blive mere selvhjulpen i hverdagen, eller vil du blot give din krop en hjælpende hånd, kan du finde masser af relevante produkter hos K.C. Pedersen.