Husbyggeri og tilbygning af hus udført af Hansen & Larsen

Hvis du leder efter en pålidelig husbygger i Vestjylland, så er Hansen & Larsen dit match. De klarer også tilbygning af hus med egen tegnestue.

Flere muligheder for tilbygning af hus

Mangler I plads derhjemme? En tilbygning af huset kan måske være løsningen, når børnene vokser sig store og gerne vil have eget værelse. Der er mange måder at tilgå tilbygning af hus. Man kan arbejde med den helt samme æstetik som selve huset og forsøge at skabe en tilbygning, der ligner at den altid har været der, men man kan også skabe en udbygning, der tydeligt fortæller sin historie og skaber en kontrasterende effekt. Hansen & Larsen har base i Skjern og har egen tegnestue in-house. Hvis du skal have skabt en tilbygning af dit hus i Vestjylland, så er de et godt entreprenørfirma at kontakte. De har over 50 års erfaring og har over 80 ansatte inden for alle de fagområder, som der skal bruges til at skabe dit drømmehus. De kan påtage sig hele entreprisen fra første skitse til nøglefærdig bygning, og på den måde får du en tryg proces, hvor deadlines bliver overholdt, kommunikationen imellem håndværkerne ikke går i ged og budgettet ikke sprænges.

En husbygger, der er kendt i Skjern, Tarm og omegn

Leder du efter en husbygger i Tarm? Hansen & Larsen er et entreprenørfirma med over 80 ansatte og 50 års erfaring, som kan hjælpe dig med hvilken som helst opgave. Du kan være sikker på at kunne finde den helt rette løsning i samarbejde med dem, for de har endda egen tegnestue og tegner selv dit hus ud fra dine ønsker og krav. På den måde kan tiden for opførslen af et helt nyt parcelhus komme helt ned på 5-6 måneder, hvis du vælger hansenlarsen.dk som husbygger. Deres produkter lyser altid af stor håndværksmæssig kvalitet, og processerne forløber stort set altid som smurt. Det er en stor fordel at arbejde med en virksomhed, der kan påtage sig hele entreprisen, når du leder efter en husbygger, så du ikke selv skal være mellemled imellem de forskellige håndværkere og holde hanke i deres respektive deadlines.