Gør fester i Odense og Aarhus ekstra gode med en pølsevogn fra Kelds Pølser

Drømmer du om, at dit næste event skal gå hen i historiebøgerne? Så burde du leje en pølsevogn i enten Aarhus eller Odense med Kelds Pølser! Hos Kelds Pølser garanterer de glade fester og glade maver, hvad end du befinder dig i Hovedstaden, Jylland eller på Fyn.

Book pølsevogn til enhver fest i Aarhus

Har du sat kryds i kalenderen i smilets by, så bør du overveje leje af pølsevogn i Aarhus, der netop egner sig til en hvilken som helst lejlighed. Kelds Pølser vil hellere end gerne hjælpe med at bespise dine gæster med alt inden for ristede pølser og hotdogs, samt holde deres tørst slukket med øl og vand. Lej en pølsevogn i Aarhus og skab god stemning med et utraditionelt indslag til alle typer af arrangementer. Der findes flere forskellige måder at booke en pølsevogn på, I kan for eksempel bestille en vogn med betaling pr. solgt vare, eller leje en pølsevogn i Aarhus ad libitum i 2 timer ad gangen.

Lej en bemandet eller ubemandet pølsevogn i Odense

Fyn er ligeledes en mulighed når det gælder udlejning af pølsevogne. Lej en pølsevogn i Odense til dit studentergilde, brormands svendegilde, din fars runde fødselsdag eller noget helt fjerde. Med leje af pølsevogn i Odense er du sikret en mindeværdigt cateringoplevelse, der vil blive snakket om længe. Samtidigt holder du dine gæsters maver fulde på nemmeste vis. At leje en pølsevogn i Odense, eller hvor end du nu befinder dig på Fyn, er nemlig ganske ligetil og dermed en utroligt praktisk løsning, i modsætning til selv at stå med det fulde ansvar for mad og service. Kelds Pølser tilbyder nemlig også servering fra glade medarbejdere, der har dine gæsters gode oplevelse i tankerne, når pølserne rækkes over disken. Vil du dog helst selv stå for servering, er det selvfølgelig også en mulighed bare at leje en pølsevogn i Odense helt ubemandet.

Besøg www.kelds-polser.dk og book et uforpligtende opkald med et tilbud på en pølsevogn til din lokation indenfor bare 24 timer!