Frokostordning i Århus – mad ud af huset til erhverv i storbyen

Der kommer noget friskt og smagfuldt hver eneste dag midt på arbejdsdagen, hvis man er abonnent hos Frokost+. De leverer mad ud af huset lige til frokosttiden, og deres frokostordning er til virksomheder i Århus. De har efterhånden udvidet til andre østjyske byer. Der kan nævnes Horsens, Skanderborg samt Malling og Beder, men tjek alle postnumrene selv på frokostplus.dk.

Frokost+ leverer buffet via deres frokostordning i Århus

Hvem kunne ikke godt brug en sund frokostordning med levering til Århus med gode ingredienser og en kombination af varme og kolde retter samt salater, pålæg og meget mere. Deres frokostordning i Århus og omegn er nemlig som buffetform. Men frokostbuffeten er ikke den eneste løsning. Den kan også fås som portionsanretning – en anden god mulighed, en del århusianske virksomheder har benyttet sig af i disse tider. Begge muligheder for frokostlevering er selvfølgelig beskrevet lidt mere i dybden online, hvor du også finder frokosteksempler på, hvad du kan forvente af maden. Det er en frokostordning i Århus, der egner sig godt til mindre og til de større virksomheder. Denne frokostordning til firmaer i Århus passer både til kontorvirksomheder og andre erhverv.

Dejlig mad ud af huset til virksomhedsfrokosten

Hos Frokost+ byder de på mad ud af huset, og de kan altid tilberede noget specielt, der passer til lejligheden. En af mange grunde til at benytte sig af dem er deres surprise frokostmenu. Der kommer ind imellem i løbet af året nogle overraskelser på bordet som bl.a. op til jul. Hverdage kan hurtigt blive ensformige, men det gør Frokost+ oprør imod. Deres surprise menu byder på overraskende mad ud af huset, der er lavet med masser af kærlighed og naturligvis respekt for friskhed og ingredienserne. Hør mere om mad ud af huset på frokostplus.dk, og bestil til Østjylland inkl. Randers, Beder og Hørning.

Der er forskellige grunde til at vælge mad ud af huset hos Frokost+. Deres frokostordning i Århus er meget mere end blot en almindelig firmafrokost – den er for feinschmeckerne med høje kvalitetskrav, også til maden i frokostpausen.