Friskfangetfisk forhandler alt fra fiskekasser til friske rejer

Friskfangetfisk leverer et væld af spændende og velsmagende fisk og skaldyr lige til din dør. Her kan du både købe friske rejer, torsk, laks, stenbiderrogn og meget mere. Til de ekstra fiskeglade kan man også få leveret såkaldte fiskekasser. Læs mere om både butikken og deres katalog i artiklen herunder.

Fiskekasser – Nem og god løsning til aftensmaden

Drømmer du og familien om at få spist lidt mere fisk i hverdagen, end normalt? Eller skal du holde en større fest, og vil du gerne servere velsmagende fisk og / eller skaldyr for dine gæster? Så er de smarte fiskekasser fra www.friskfangetfisk.dk helt sikkert noget som vil have interesse. Fiskekasserne er pakkede med lækre og velsmagende fisk fra sæsonen, og fås i flere spændende varianter. Udvalget af fiskekasser tæller f.eks. familiekassen, med lidt for enhver smag, skaldyrskassen, til dem der synes rejer er noget af det bedste der findes, samt gourmetpakken, når det skal være ekstra fint. Uanset hvilken fiskekasse du vælger, kan du være helt sikker på at kvaliteten er helt i top når du handler hos Friskfangetfisk, og at fiskene sendes til dig forsvarligt. De bliver endda leveret lige til døren.

Se det store udvalg af friske rejer og muslinger i kataloget

Selvom butikken hedder Friskfangetfisk, så har de (heldigvis) også en række forkellige typer skaldyr klar til levering. Kataloget med skaldyr tæller i skrivende stund friske rejer, krabbekløer, muslinger, østers og jomfruhummere. Så der er virkelig noget for de skaldyrsglade kunder at putte i indkøbskurven. Præcist lige som det gælder med fiskekasser og fisk fra forhandleren generelt, leveres skaldyr som friske rejer under korrekte forhold, så de er ekstra friske og klar til at tilberede når de når frem til din bopæl

Har du spørgsmål af den ene eller anden art, f.eks. vedrørende bestilling af friske rejer eller fiskekasser, så ret henvendelse til kundeservice på hjemmesiden, som med sikkerhed vil kunne besvare disse.