First Floor CPH – New Yorker vægge og skydedøre

First Floor CPH må med sikkerhed være én af de mest spændende virksomheder inden for dansk møbeldesign og interiør lige nu. De kendes ikke mindst for deres flotte og elegante New Yorker vægge og New Yorker døre / skydedøre, der fås i flere unikke design, og som vil passe perfekt ind i storbylejligheden forstadsvillaen samt landstedet. Vil du vide mere om deres produkter, så læs videre i artiklen herunder.

Skydedør – Luk lyset ind

Kataloget med skydedøre hos First Floor CPH lige nu – også kaldet New Yorker døre – har flere unikke, og ikke mindst utroligt smukke modeller at byde på. Her kan man blandt andet finde smukke baderumsdøre, døre til mødelokaler, dør til kontor og dobbelt skydedør. Stilmæssigt vil man kunne inkorporere en skydedør fra kataloget i mange forskellige ”looks”, men de smukke skydedøre vil naturligvis ikke mindst egne sig perfekt, hvis man indretter sin bolig i et moderne, New Yorker agtigt tema. Præcis som resten af kataloget fra www.firstfloorcph.dk, holder de flotte skydedøre et højt niveau af kvalitet, der sikrer at man har glæde af dem i mange år frem.

Ægte New Yorker væg – Se mulighederne på firstfloorcph.dk!

Udover en skydedør, kendes First Floor CPH ikke mindst også for den smarte New Yorker væg. Har man to rum, man gerne vil adskille, uden at lyset bliver forringet i ens bolig, er en New Yorker væg det helt rette valg. Det er derfor, man taler om at en New Yorker væg ”lader lyset vandre”. En New Yorker væg er den perfekte måde at adskille lugt og lyd imellem forskellige rum i boligen, uden at man forhindrer dagslyset i at finde vej til rum med færre vinduer. En skøn løsning, der passer perfekt ind i den moderne, velindrettede bolig. Kig nærmere på de spændende kategorier New Yorker væg og skydedør allerede i dag.