Find norsk vimpel og Norge flag her

Når du står og mangler et flag til en særlig begivenhed, er www.langkilde-flagfabrik.dk det helt rette sted for dig at gå på udkig. Som Kgl. Hofleverandører er du altid garanteret den bedste kvalitet og service, når du vælger at handle hos Langkilde & Søn. Gå selv på udkig på den imponerende hjemmeside med sortimenter af alle skandinaviske flag m.m., heriblandt det norske flag i form af en norsk vimpel eller noget helt andet efter dine behov.

Norsk vimpel i mange udgaver

Hvis du leder efter et smukt alternativ til det klassiske flag, bør du tjekke det flotte udvalg af norske vimpler ud hos Langkilde & Søn. I modsætning til det gængse flag er en norsk vimpel lidt mindre formel, hvorfor den også nemt kan hejses i flagstangen til hver en tid, lige meget om det er i anledning af en stor begivenhed eller ej. Hos Langkilde & Søn finder du udelukkende den højeste kvalitet af norske vimpler, som du desuden også finder for de andre skandinaviske lande. Den norske vimpel forhandles desuden i flere varianter, så du nemt kan finde den slags, der lever op til dine forventninger og krav.

Se hele udvalget hos Langkilde & Søn

Med et smukt Norge flag i højeste kvalitet fra Langkilde & Søn, kan du på smukkeste vis flage til livets fester, hvad end det er fødselsdag, bryllup, dåb eller noget helt fjerde. Langkilde & Søn forhandler norske flag i de smukkeste farver og af de bedste materialer, der sikrer dig et slidstærkt og højkvalitets flag, som du kan tage frem ved diverse lejligheder. Udover det traditionelle norske flag til flagstang, finder du også flaget i et væld af andre formater, såsom kageflag, flagrække, flag på pind og mange andre.

Lige meget hvilket flag, du er på udkig efter, finder du det hos Langkilde & Søn, som leverer tidløst design i ægte håndværkskvalitet.