Find blandt andet et smart højbed eller en kapilærkasse skjuler hos www.thy-metal.dk

Konceptet bag Thy-metal er ganske simpelt – at producere udstyr til de danske haver, der netop tåler det danske vejr. Eftersom virksomheden er grundlagt af ejeren bag metalvirksomheden KK Metal, kan du vide dig sikker på metalprodukter i høj kvalitet, såsom deres populære højbede eller kapilærkasse skjulere.

Hos thy-metal.dk kan du vælge dit nye højbed i L-form, S-form i eller andre specialmål

De topmoderne maskiner, der producerer udvalget af haveredskaber på www.thy-metal.dk, vil uden tvivl kunne overraske dig og din forståelse af for eksempel et højbed. Et højbed i metal vil ikke bare bringe uventede og moderne materialer ind i din have, men ligeledes udstråle masser eksklusivitet og luksus. Vælger du derfor at investere i et højbed i metal, investerer du ligeledes i moderne, dansk håndværk, hvor der virkelig er en sans for detaljerne. Hos Thy-metal fås højbede i eksempelvis S-form, U-form, L-form eller firkantede former, sådan der altid findes en form, som passer til netop din have og stil. Har du dog brug for et højbed med meget specifikke mål, så udformes der også stål højbede i specialmål.

Søger du en kapilærkasse skjuler? Så besøg Thy-metal

En kapilærkasse skjuler har aldrig været kendt for sit flotte udseende. Hos Thy-metal er dette dog ikke tilfældet, da du hos dem kan finde flotte kapilærkasse skjulere i stål, der tåler både vind og varme. En kapilærkasse skjuler fra Thy-metal er udvalget nemlig lavet af 2mm tykt stål og tåler derfor alt, hvad den danske vejrudsigt har at byde på. Du behøver derfor ikke blive flov over dine skjulere næste gang, du inviterer vennerne eller familien til havefest eller fødselsdag, hvis du vælger at investere i flotte metal kapilærkasse skjulere fra deres hjemmeside. Det rå stål, der bruges til haveprodukterne ved www.thy-metal.dk, komplimenterer nemlig de fleste haver – uanset type og størrelse.

På www.thy-metal.dk finder du samtidig mere information om de mange specialproducerede varer samt muligheden for rentefri finansiering over en månedlig ydelse.