Festartikler til konfirmation og babyshower

Festlighederne starter hos Dreamshop2U, hvor man finder et bredt sortiment af festartikler til både konfirmationen eller babyshoweret.

Konfirmationsindbydelser

Hvert forår er der en ny generation af unge mennesker, der træder ind i de voksnes rækker, når de lader sig konfirmere. I forbindelse med konfirmationen er der rigtigt mange forberedelser, der skal tages hånd om. Hos Dreamshop2U kan man med ganske få klik få adgang til et stort udvalg af blandt andet konfirmationsindbydelser. Konfirmationsindbydelserne skal naturligvis sendes ud i god tid, så venner og familie kan nå at sætte kryds i kalenderen og reservere den store dag til et fejre den unge konfirmand med manér. Klik her og se alle de flotte konfirmationsindbydelser hos Dreamshop2U, hvor der er flere forskellige stilarter og varianter at vælge mellem. Man kan let finde en flot konfirmationsindbydelse, som passer til konfirmandens personlighed, stil eller interesser.

Babyshower

Traditionen af at afholde babyshowers har bredt sig fra USA og er nu meget populært herhjemme i Danmark også. Et babyshower er en fejring af den vordende mor og den kommende baby. Her gælder det om at skabe nogle hyggelige rammer for festen, hvor den gravide får masser af gaver til hende og baby, som er gode at have ved hånden, når den lille ny kommer til Verden. Dreamshop2U kan her være behjælpelig med en masse søde babyshower festartikler såsom lys og servietter, så man kan lave en rigtigt fin borddækning, der for eksempel kan tilpasses i tema og farver alt efter, om den gravide venter en lille dreng eller pige. Et babyshower planlægges typisk af veninder eller kvindelige kollegaer, der ønsker at give den gravide en sidste hyggelig fejring inden fødslen. Klik her og se nærmere på alle festartikler hos Dreamshop2U såsom konfirmationsindbydelser og bordpynt til det perfekte babyshower.