Fangefolde / udstyr til hestestald, kostald m.fl. hos Dan Egtved

Hos Dan Egtved kan du finde inventar til stalde og landbrug. Læs mere her om udvalget af udstyr til hestestald samt fangefolde til kødkvæg.

Køb udstyr til hestestald inkl. hestebokse, marktrug og fodertrug på dan-egtved.dk

Når man har heste, så er der en del udstyr til hestestalden man skal anskaffe sig for at gøre livet lettere for en selv og for at gøre det komfortabelt for hesten. Heste spiser en hel del, så fodersystemet skal være i orden, og det samme gælder deres drikkesystem. Og hvis man selv skulle bære al det vand på ryggen, så ville man hurtigt få gigt. Der findes heldigvis udstyr til hestestalden, som gør livet lettere for begge parter. Hos Dan Egtved kan du finde alt til hestestalden, bl.a. marktrug, vandsystemer, hestebokse, fodertrug, opbevaring til foder, gummimåtter etc. Der findes maskiner i sortimentet, som renser dine støvler på vej ind og ud af hestestalden. Søger du udstyr til hestestalden, så er dan-egtved.dk en one-stop-shop, hvor du kan få det hele på én gang. De laver kvalitetsprodukter i hård og robust kvalitet. Søger du fx en smart slowfeeder, som får dine heste til at spise langsommere og dermed får bedre fordøjelse, så har de lige det, du søger.

Alt i fangefolde til alle slags dyr på dan-egtved.dk

Dan Egtved har selvfølgelig også udstyr til kødkvæg. I sortimentet finder du en del produkter i galvaniseret stål som fx fangefolde, som er lavet i robust kvalitet og som er lette at bruge og meget effektive. De måler 3m og kan hurtigt sammensættes med et smart samlingssystem. De købes som enkeltdele og på den måde kan du selv bestemme størrelsen af din fangefold. Man kan altid tilføje nye stykker af folden, og der findes også fangefolde med låger i sortimentet, som også måler 3m. Find det helt rette udstyr til dine kødkvæg i sortimentet på www.dan-egtved.dk, hvor der findes alt i inventar til landbrug og kvægbrug. Man skal huske at investere i robust udstyr, når man har store dyr, for de slider hårdt på inventaret, hvis ikke det er slidstærkt. Læs mere på hjemmesiden om det store udvalg.