Dyrlægens Gård forhandler Arthroflex omega og Virbac kattefoder i fremragende kvalitet

Dyrlægens Gård har alt hvad man har brug for til sine kæledyr, både kosttilskud, foder, plejeprodukter, produkter til leg og aktivering og meget mere. Butikken drives som navnet antyder af uddannede dyrlæger, der på alle måder ved hvad de har med at gøre, og altid kan hjælpe hvis man er i tvivl om noget. Lige nu finder du blandt andet Arthroflex omega til hunde og katte i kataloget, Virbac kattefoder og meget andet.

Arthroflex omega

Præcis som med os mennesker, kan både og katte med tiden får problemer med leddene når de kommer op i årene, ligesom gigt heller ikke er en sjældenhed. Er din hund eller kat nået til de senere år af livet, kan Arthroflex omega ofte være en effektiv måde at give dyr mere livskvalitet i hverdagen. Arthroflex omega modvirker gigt og ledsmerter, takket være et unikt og sundt indhold, der bl.a. inkluderer glucosaminoglycaner, grønlæbet musling, omega-3 fedtsyrer og collagen II. Arthroflex omega fås i flere varianter, både til små og store hunde, samt til katte. Har du yderligere spørgsmål vedr. køb af Arthroflex omega, så husk at teamet bag www.dyrlaegensgaard.dk sidder klar til at besvare dem inden for normal åbningstid.

Virbac kattefoder i fremragende kvalitet

Udover Arthroflex omega, er der også en lang række andre spændende produkter at finde i kataloget hos Dyrlægens Gård. Blandt andet forhandler de Virbac kattefoder. Virbac kendes for foder til kæledyr i fremragende kvalitet, og Virbac kattefoder er bestemt ikke nogen undtagelse. Foder fra Virbac er både fyldt med sunde og nærende ingredienser, og så fås det i mange gode varianter, både én til allergiske katte, kastrerede hankatte samt mange andre. Klik eventuelt selv ind på butikkens hjemmeside, og få et kig på det brede udvalg.