Dørhængsler til dit hjem

Er du ved at bygge nyt hus? Måske er du i gang med en tilbygning? Eller også vil du gerne bare have renoveret lidt rundt omkring så huset enten fremstår som ny igen eller passer bedre til din smag. Så er det vigtigt, at du husker detaljerne. Det er nemlig dét, der vil gøre hele forskellen.

Husk detaljerne når du renoverer

Mange kigger på deres hjem og forstår ikke, hvad det er der mangler. De har de rette møbler, de rigtige nipsting og alligevel virker det ikke helt rigtigt. Måske ligger det i detaljen.

En af de ting, der uden tvivl ofte bliver glemt i hjemmet, er for eksempel dørene – de er der jo bare?

Hvis du gerne vil ændre looket i dit hus, så må du ikke glemme, at de også skal passe ind. Det gælder alt lige fra selve dørens udseende til håndtaget på døren og helt ned til dørhængslerne. Hos Møller & Mammen finder du alt i dørbeslag, så du ikke behøver at gå flere forskellige steder hen – heller ikke hvis du er i gang med at skifte samtlige dørhængsler ud i hele hjemmet.

Dørhængsler til enhver dør

Hos Møller og Mammen finder du et stort udvalg af forskellige dørhængsler. Du finder både de kraftige hængsler, som du kan bruge til en tung hoveddør eller endda til porten, der lukker grunden af. Samtidig finder du mindre udgaver, der er perfekte til de mindre døre, som du har indenfor i huset, og du kan endda finde dørhængsler til både vinduer og skabe, så det hele kan matche.

Foruden at hængslerne fås i forskellige størrelser, så kan du også vælge imellem forskelligt udseende. Du kan vælge flotte messingudgaver af dørhængslerne eller du kan finde en galvaniseret udgave. Førstnævnte bruges ofte, hvis døren har et messing dørgreb eller håndtag, så det hele passer sammen, mens sidstnævnte er det populære valg til udvendige døre samt kælderdøre, da de er mere slidstærke. Vælg desuden om du vil have hængslet slutter i en enkel afrunding eller om du ønsker en dekorationstap, der kalder en smule mere på blikket, men ser smuk ud i det rigtige hjem.

Kom hjem med god kvalitet

God kvalitet kan være svært at finde nu til dags, men du finder det hos Møller og Mammen. De sørger nemlig for at alliere sig med de anerkendte producenter, så du ikke behøver at døje med dårlige dørhængsler.