Design til boligen fra Bungalow og Tine K Home

Bungalow tekstiler til gode priser

Køb fra Bungalow hos InteriorFlirt, der forhandler interessante tekstiler og interiør fra mærket her af Minna Hildebrandt. Der er hentet inspiration fra Indien og Sydasien, hvor Minna Hildebrandt rejste i forbindelse med sin bachelorgrad, hvor der er benyttet moderne farver og æstetik igennem alle hendes kollektioner med tekstiler og eksklusivt interiør. Køb pudebetræk, juleophæng, fade, sengetæpper og meget mere til at skabe din egen bungalow-lignende bolig. Det er let at blive forelsket i Minna Hildebrandts design, og Interior Flirt har altid en del tilgængeligt online på webshoppens hjemmeside – interiorflirt.dk. Køb lækre designerartikler fra Bungalow, og vælg imellem en rig mængde tekstiler i topkvalitet og i lækre æstetisk tiltalende design. Hvis du også er forelsket i Bungalow mærket og de mange designerkollektioner, kommer du til at elske kategorien fra mærket her på www.interiorflirt.dk.

Boligdesign fra Tine K Home hos InteriorFlirt

Bestil lækkert boliginteriør fra Tine K Home, der bl.a. står bag loungemøbler i boheme stil, som naturligvis også forhandles hos InteriorFlirt. Tine K Home er et skønt mærke, der slog dørene op i 1999, og boliginteriøret samt møblerne fra dette brand er især kendt som en kombination af botanical living, elegant enkelhed og boheme, naturligvis. Du kan vælge imellem loungemøbler i flere farver inkl. solstole, men også hynder, sofaborde og masser af interiørartikler. Hvis du er forelsket i den stil, som repræsenterer Tine K Home, kommer du også til at elske møbeludvalget hos InteriorFlirt, der tilbyder rådgivning over telefon og mail – altid et højt serviceniveau! Du får også fri fragt over 299 kroner og altid gode priser på nogle af de mest eksklusive mærker til hjemmet.

Se et udvalg af bambusmøbler og jernmøbler

Går du meget op i bæredygtighed, bør du overveje at tage et kig på de lækre bambusmøbler, du kan finde hos InteriorFlirt. Bambusmøblerne findes i mange flotte designs lige fra stole og borde til solsenge, bænke og sofaer. Opdater derfor dit hjem både indendørs og udendørs med bæredygtige møbler i bambus – du vil ikke fortryde det.
Du kan også overveje at tilføje et af de mange rustikke jernmøbler til indretningen derhjemme. Jernmøbler er utroligt populære, og de skaber en unik og rå kontrast til dine træmøbler og tekstiler. Find et stort og varieret udvalg hos InteriorFlirt i dag.

Bestil moderne designerartikler til din bolig online. Køb fra Tine K Home og Bungalow hos InteriorFlirt, der tilbyder boligdesign til stærke priser online.